Search for content, post, videos

Au vrut sa-si condimenteze viata sexuala pentru a-si salva casnicia, insa deznodamantul a fost tragic pentru el! Ce s-a intamplat intre sotie si barbatul pe care l-au „impartit”

Povestea lui Ronnie, din Marea Britanie, a atins multe femei care s-au gandit ca o partida de sex in 3 cu sotul si un alt barbat ar putea sa le condimenteze viata sexuala si sa le stabilizeze relatia.

Dupa 12 ani de casnicie, John si Ronnie Torres si-au dat seama ca se afla intr-un impas emotional.

Au ajuns la concluzia ca o solutie pentru a-si repara casnicia ar fi sa condimenteze un pic viata sexuala. Asa ca Ronnie a venit cu propunerea de a implica o a treia persoana in viata lor sexuala iar John a fost de acord sa invite inca un barbat in dormitorul lor.
Au pus totul la cale insa un lucru neasteptat s-a petrecut dupa prima noapte in care cuplul a facut sex in 3 cu alt barbat. Mai precis, Ronnie, in varsta de 34 de ani, s-a indragostit subit de barbatul pe care il impartise cu sotul ei.

„Ceva s-a schimbat intre mine si John dupa acea seara. Nu am mai putut sa ma uit la el asa ca pana acum. Ma tot gandeam la celalalt barbat, la Rafael. Dupa aceea am vorbit cu el de mai multe ori si intre noi doi a fost o chimie de nedescris. Cu cat vorbeam mai mult, cu atat eram mai convinsa ca sunt indragostita de el”, a recunoscut Ronnie.

Asa ca la doua luni dupa experienta sexuala, Ronnie s-a vazut din nou cu Rafael, de data aceasta fara sotul ei. Inainte sa faca sex insa, Ronnie l-a intrebat pe sotul ei daca vrea inca o intalnire cu Rafael. „John mi-a spus ca nu are nimic impotriva insa ca el nu va lua parte la actul sexual in sine”, povesteste ROnnie.

Dupa o perioada, Ronnie si sotul ei au discutat pe marginea situatiei si au ajuns la concluzia ca ar fi cel mai bine sa se desparta. Asa ca Ronnie a ajuns sa aiba o relatie cu Rafael.

„Nu pot sa spun ca ma impac cu ideea. Este tragic sa o pierzi pe femeia pe care o iubesti, dintr-o incercare atat de ..banala. Insa, nu ii vreau decat tot binele din lume si in ciuda tuturor lucrurilor care s-au intamplat, am devenit cei mai buni prieteni”, povesteste John, sotul parasit pentru amant, potrivit mirror.co.uk.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *