Search for content, post, videos

Asa prepari bauturile care cresc apetitul sexual pentru femei si pentru barbati

Apetitul sexual poate fi crescut cu ajutorul unor bauturi naturale care au rolul de a stimula pofta atata la barbati cat si la femei.

Aceste bauturi care cresc apetitul sexual sunt cunoscute si drept „sucuri ale pasiunii”, avand in vedere ca sunt bogate in substante care imbunatatesc fluxul sanguin si contin minerale importante pentru viata sexuala.
Bauturile care cresc apetitul sexual sunt bogate in vitamina A care contribuie la stimularea tesutului epitelial la nivelul intregului corp.

Totodata, aceste bauturi contin androsteron, un hormon care efectiv creste apetitul sexual.

Mai mult decat atat, aceste bauturi cresc productia de oxid nitric, care este responsabil pentru aparitia erectiei si totodata toate ingredientele din ele au rol de a creste fluxul sangelui in corp.

Asadar, iata cum prepari bauturile care cresc apetitul sexual:

Pentru femei: ai nevoie de 4 morcovi, 2 legaturi de cozi de telina, 1 castravete, 3 frunze de nap si o radacina de ghimbir. Toate ingredientele se macereaza la blender si sucul se consuma proaspat.

Pentru barbati: ai nevoie de 1 castravete, 3 legaturi de cozi de telina, 1 catel de usturoi, 1 lamaie si o radacina de turmenic. Toate ingredientele se macereaza la blender si sucul se consuma proaspat.

Pentru ca efectele sa fie cat se poate de vizibile, amestecul trebuie consumat in fiecare zi, de preferat dimineata.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *