Search for content, post, videos

Asa iti dai seama ca esti oficial intr-o relatie de cuplu

Mai seama la inceput, femeile isi ridica numeroase semne de intrebare cu privire la relatia pe care o au cu noul partener. Este sau nu serioasa? Avem sau nu o relatie in adevaratul sens la cuvantului?

 

O femeie care se vede cu un barbat de mai mult timp, sa spunem estimativ cateva saptamani sau o luna si ceva, se poate intreba daca are sau nu o relatie cu acesta, daca are de parte doar de intalniri acompaniate de sex sau daca este ceva mai mult la mijloc. In loc sa-si puna fel de fel de intrebari si sa-si accentueze starea de preocupare, mai bine analizeaza la rece semnele care indica faptul ca este oficial intr-o relatie de cuplu. Iata care sunt acestea!

 

1. Nu face mereu curat inainte ca el sa vina pe la ea – in primele dati in care un barbat vine acasa la femeia de care este interesat sexual (si viceversa), ea are intotdeauna grija sa fie curat si ordine in casa. Eventual chiar ascunde anumite obiecte din dormitor sau isi aranjeaza dormitorul astfel incat sa fie mai primitor sexual vorbind, nu doar un simplu loc de dormit. Odata ce femeia nu se mai streseaza sa aranjeze in casa inainte sa apara barbatul, este clar ca gradul lor de intimitate a crescut suficient de mult incat sa poata considera ca au o relatie (cel putin incipienta).

 

2. Stie multe despre familia si prietenii lui, chiar daca nu-i cunoaste pe toti – un barbat care a povesti detalii despre familia lui sau despre prietenii lui arata ca si-a inclus, cat de cat, partenera in viata lui, asadar considera ca are o relatie de cuplu cu ea.

 

3. Poate sari peste epilat – o femeie care se simte suficient de confortabil incat sa nu se epileze la fiecare fir de par nou crescut, permitandu-si sa lase o zi doua sa treaca, este, in realitate, o partenera de cuplu. Bineinteles, in varianta in care nici el nu are o problema cu cateva fire crescute.

 

4. Diverse obiecte personale au ramas la celalalt – poate ea si-a lasat periuta de dinti, poate el si-a lasat un tricou. Oricum ar fi, in momentul in care el si ea simt ca este ok sa-si lase cate un obiect personal la celalalt inseamna ca se considera parteneri intr-o relatie de cuplu, chiar daca nu o spun in mod explicit.

 

5. Prezentarile in societate decurg usor – stiti acel moment incomod in care trebuie sa-l prezint pe celalalt si nu stii cum sa pui problema? “El este X, ahh… colegul, ahhh, prietenul meu….” In momentul in care poti pune eticheta “prietenul/prietena meu/mea” sau pur si simplu sa-i dai numele fara sa atribui nicio eticheta inseamna ca ati depasit pragul de dating, ca dezvoltati – in mod tacit, cel mai probabil – o relatie de cuplu.

 

6. Prietenii lui/ai ei ii spun celuilalt pe nume – in momentul in care prietenii barbatului nu-i mai spun femeii “gagica aia”, “aia” sau dupa vreo porecla usor misogina inseamna ca el a dat de inteles ca femeia ii este partenera intr-o relatie de cuplu. La fel si in cazul femeilor. Atunci cand prietenele ei nu-i mai spun “tipul ala”, “inginerul” sau “bucatarul” (depinde de ce formare profesionala sau job are), este clar ca femeia s-a comportat astfel incat sa insufle prietenelor ei ca el e chiar important pentru ea.

 

7. Va culcati impreuna fara sa “va culcati” – puteti dormi o noapte in acelasi pat fara sex? Ei bine, asta se intampla mai mereu in relatiile adevarate de cuplu, nu intre parteneri de ocazie.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *