Search for content, post, videos

Asa il furi de la iubita lui, in mod inteligent, fara batai de cap. Ce sa faci daca se afla in impas

Daca ti s-a intamplat sa te indragostesti de un barbat care este deja intr-o relatie, nu trebuie sa te simti vinovata. Ba mai mult, da-ti seama daca il vrei cu adevarat si ..intinde-i capcana. Iata cateva trucuri ca sa il faci sa o uite pe iubita sa actuala si sa se gandeasca numai la tine.

1. Fii cocheta ori de cate ori il vezi

De fiecare data cand stii ca urmeaza sa fie si el prezent acolo unde mergi, fii cat mai cocheta si sexy. Barbatii se vor uita mereu dupa o femei singura care arata incredibil de bine.

2. Fixeaza-l cu privirea

Cand iesiti in oras, priveste-l ocazional, iar cand el se uita la tine, zambeste-i pentru o secundasi intoarce privirea. Acest gest ii va sadi in minte intrebarea: „Oare ma place?” si va dori sa afle mai multe despre tine.

 

3. Imprieteneste-te cu amicii lui

Incearca sa creezi cat mai multe relatii de prietenie cu cei din jurul lui. Astfel, cresti sansele sa primesti invitatii in oras, iar el sa fie de fata. Iar daca amicii lui te plac, ar putea sa vorbeasca admirativ despre tine chiar cu el.

4. Apropie-te mai mult…

 

Daca nutresti sentimente puternice pentru elsi visezi sa ai o relatie cu el, atunci incearca intai sa fii amica lui. in acest fel vezi daca va potrivitisi daca merita sa mergi mai departe. Atrage-l in conversatii mai serioase, despre aspiratiile voastre profesionale, despre pasiunile voastre. Arata-i cine esti tu cu adevaratsi observa care este feed-back-ul lui.

5. Cere-i ajutorul

Un alt mod de a-l seduce este sa joci rolul domnitei la ananghie. Roaga-l sa te ajute cu ceva, dupa ce observi care sunt lucrurile la el se pricepe. Daca il faci sa se simta bine ii pielea lui, pentru ca te poate ajuta, va incepe sa aiba unele sentimente pentru tine.

6. Tu si prietena lui

Incearca sa fii cat mai diferita de actuala sa iubita. Asa va observa ca ii plac lucrurile noi si va dori sa te descopere.

7. Flirteaza folosind limbajul trupului

Incearca sa te faci observata de fiecare data cand il vezi. Stai in campul lui vizual si scoate in evidenta ce ai mai bun.

8. Arata-i ca il intelegi

Este posibil ca relatia lui sa fie presarata cu multe certuri, iar el sa fi strans cateva frustrari. Tocmai de aceea nu pierde nicio ocazie in care incearca sa ti se destaiunuie si arata-i ca esti solidara cu el, nu cu iubita lui. Atentie insa sa nu dai semne de agresivitate prea mare fata de iubita lui, pentru ca il vei indeparta.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *