Search for content, post, videos

Arta sarutului: Cum sa saruti cu pasiune

Te-ai intrebat vreodata cat de mult conteaza felul in care iti saruti partenerul? Ei bine, raspunsul este ca felul in care saruti este cat se poate de important pentru relatia ta.

Potrivit descoperirilor facute de psihologi, sarutul in sine simbolizeaza suma dorintelor carnale si sentimentale ale celor doi membri ai unui cuplu. Prin sarut se transmit mai multe informatii si se percep mai multe informatii decat prin vorbe sau prin gesturi.

Asadar, sarutul este cat se poate de important pentru intretinerea unei relatii sanatoase. Pe langa acest luccru, sarutul provoaca descarcare de hormoni care dau starea de fericire fiecarui partener.

Insa, arta sarutului presupune sa stim ce fel sa abordam buzele partenerului. Cel mai bun sarut din lume, potrivit sondajelor facute printre femei, este sarutul lent, frantuzesc, in care ambii parteneri sunt activi.

Si pentru a deveni maestri in acest tip de sarut, este necesar sa urmam o serie de reguli: atingerile trebuie sa fie moi, senzuale, respiratia trebuie sa fie proaspata, nu trebuie sa fie violenta intre buze si ochii trebuie sa fie partial inchisi, dupa cum se vede in imaginile de mai jos:

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *