Search for content, post, videos

Andreea Balan, marturisiri neasteptate despre relatia cu George: ”Aveam divergente, dar acum…”

Andreea Balan se pregateste sa devina mama pentru a doua oara, iar de curand, in cadrul unui interviu, a vorbit despre povestea de iubire pe care o traieste alaturi de sotul ei, George.

Astfel, ea a marturisit ca dupa nasterea Ellei, ea a inceput sa se inteleaga foarte bine cu sotul ei, iar micile divergente au disparut: ”Ne intelegem foarte bine, iar daca inainte s-o nasc pe Ella, poate mai aveam divergente, apoi ne-am dat seama ca avem un scop comun si ca vrem sa creasca frumos. Ne intelegem foarte bine la capitolul educatie si ne consiliem foarte mult, ne ascultam unul pe celalalt si aplicam cele mai potrivite metode. Pana acum, tot ce am facut a dat roade pentru ca Ella este foarte fericita, este un copil foarte vesel si se bucura foarte tare cand suntem impreuna, cand suntem toti trei si avem activitati impreuna.”, a spus ea pentru Libertatea pentru femei.

De asemenea, ea a marturisit ca in iubire totul e permis si orice se poate ierta, depinde doar de om: ”In dragoste se poate ierta orice, dar depinde de fiecare om daca poate sa traiasca mai departe cu acea iertare si cu greselile partenerului. Intotdeauna intr-o relatie nu greseste doar unul singur, gresesc amandoi, asa ca importante sunt proportiile si ce poti sa accepti sau nu.

Fiecare om are o toleranta mai mare sau mai mica la anumite greseli. Eu am putut sa iert unele lucruri, iar peste altele nu am putut sa trec si cred ca nu trebuie nimeni sa judece ce a iertat fiecare in relatia sa.”, a mai spus ea.

De asemenea, cantareata a marturisit ca acum n-ar mai putea sa traiasca fara copiii ei: ”Acum este evident ca nu pot trai fara familia mea, fara copiii mei. In rest, mi-am dat seama ca atat timp cat esti puternic si capabil, poti trai fara multe lucruri. De-a lungul vietii am pierdut foarte multe lucruri, dar am muncit pentru ca stiu ca sunt capabila.”, a conchis ea.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *