Search for content, post, videos

Amintiri

 

Fie bune, fie rele, amintirile le purtam cu noi o viata, ne bucura sau ne intristeaza dar, ne definesc ca persoane. Amintiri placute sau nu, ne sunt trezite zi de zi de intamplari, persoane, locurile pe care le vizitam, fotografiile carora le-am atasat anumite valori sentimentale. Chiar daca nu avem timpul necesar de a reflecta intotdeauna asupra lor, amintirile sunt vii in mintea noastra iar posibilitatile de a le trezi sunt nenumarate.

    Rame pentru fotografii

Dintre toate posibilitatile de a pastra amintiri fizice, pozele sunt probabil cele mai populare. Evenimente deosebite, locuri, persoane, toate pot fi suprinse cu ajutorul unui aparat de fotografiat si pot fi tinute aproape inramate. Si, chiar daca par putin perimate, ramele pentru fotografii reprezinta inca cadouri binevenite si oportune indiferent de situatie. Da, stiu, toti facem poze digitale insa nu intotdeauna avem timp sa cautam pe discuri, cele mai speciale dintre ele incantandu-ne zilnic dintr-un colt al camerei sau biroului. Evident, o fotografie pastrata astfel are o valoare sentimentala foarte mare, de aici si popularitatea de care se bucura ramele, in special cele fizice, desi in ultima vreme si cele digitale sunt din ce in ce mai cautate. Ele pot constitui oricand cadourile perfecte pentru cei dragi, cadouri care sa-i lege de amintiri placute, persoane sau locuri de neuitat, si care sa ii incante zi de zi, acasa sau al birou.

   Cutia cu amintiri

Cutia cu amintiri poate fi o capsula a timpului, folosita in mod special de fetele mai tinere. Ca si cadou, ea poate deveni la fel de importanta in colectarea amintirilor precum jurnalul unei adolescente, cu atat mai mult cu cat acesta va ajunge la un moment dat in cutia de amintiri, insotit de poze, eventualele scrisori primite de la iubitii din tinerete, sau obiecte cu valoare sentimentala. cutie amintiriUn cadou potrivit indiferent ca este pentru el sau pentru ea, chiar pentru un cuplu, ea putand deveni capsula timpului pentru cei doi, care isi pastreaza astfel toate amintirile placute ce ii leaga sentimental, poze din momente cheie a relatiei, scrisori, mici atentii primite, si orice alt obiect cu valoare sentimentala. La polul opus, cutia poate fi folosita si pentru pastrarea amintirilor neplacute, poze si obiecte pe care dorim sa le uitam pentru o anume perioada dar care mai tarziu pot fi reamintite dintr-un motiv sau altul. Fiecare aspect al vietii este important iar amintirile isi au rolul lor pe tot parcursul ei, iar cutia de amintiri pastreaza in ea momente care ne-au marcat viata intr-un fel sau altul.

In fine, o alta categorie de cadouri potrivite in orice situatie sunt cele decorative, obiecte fara valoare sentimentala dar care devin nepretuite odata daruite, legand persoanele respective de amintiri placute din viata lor.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *