Search for content, post, videos

Nu o sa crezi in ce hal iti influenteaza Sarbatorile de Iarna viata sentimentala!

Este un lucru bine stiut ca oamenii sunt din ce in ce mai ocupati si ca nu mai au timp sa se bucure de clipele libere, tocmai din cauza ca acestea nu prea mai exista.

Astfel, potrivit unui nou studiu, cuplurile abia mai gasesc timp sa petreaca momente intime din cauza ca ambii parteneri sunt ocupati, ma ales in aceasta perioada.

In urma studiului mentionat au fost trase o serie de concluzii care sunt de-a dreptul ingrijoratoare, daca ne gandim la sanatatea vietii de familie.

Asadar,  mai mult de o treime din cupluri gasesc timp sa faca sex dupa ce termina cu munca si peste 23% din ei se muleaza peprogramul partenerului sau al partenerei. Mai mult decat atat, oamenii au ajuns sa se trezeasca mai devreme, neglijand astfel orele de somn, pentru a face dragoste. Daca nu reusesc sa se trezeasca, majoritatea cuplurilor renunta totl la ideea de sex, lucru ce nu face decat sa inrautateasca starea unei relatii.

„Vietile ne-au devenit incredibil de stresante si ocupate, lucru ce nu este deloc natural. Mai mult decat atat, este tragic faptul ca sexul in sine nu mai este o prioritate si a devenit primul lucru la care renuntam, mai ales daca suntem obositi” sustine Tracey Cox, unul dintre autorii studiului.

Asadar, rasa umana se confrunta cu o devolutie autoindusa care ar putea duce pe viitor la racirea relatiilor dintre femei si barbati.

loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *