Search for content, post, videos

Alternative la a face sex la fel de placute (aproape)

Sexul este, de departe, una dintre cele mai placute activitati ale omului, insa exista anumite momente in care am lasa deoparte actiunea dintre asternuturi pentru alte activitati non-sexuale care ne imbie mai mult.

 

1. Tinutul in brate – mai ales in cazul femeilor si, uneori, si in cazul barbatilor, momentele de tandrete in care partenerii se tin strans in brate sunt chiar mai intime si mai placute decat o partida de sex, mai cu seama in momentele in care oboseala rapune fizicul, iar mintea necesita o deconectare „pasnica” de la grijile de zi cu zi.

 

2. A face dus impreuna – daca baia permite si niciun dintre parteneri nu are complexe fizice, un dus in doi poate fi mai incitant, mai amuzant si chiar mai intim decat o partida de sex.

 

3. O masa copioasa cu de toate – a manca un bol imens de cartofi prajiti, cate doua portii de lasagna sau chiar si shaorma, nu conteaza! Ideea e sa fie o masa copioasa si „interzisa” din motive ce tin de sanatate si silueta. Aceasta activitate in doi este cu atat mai placuta in sezonul rece, cand parca organismul iti cere tot felul de „porcarii” si cand gandul ca trebui sa fii senzual/a si gol/goala-pusca cand inca nu ai apucat sa te incalzesti bine iti taie elanul sexual.

 

4. Uitatul la televizor goi in pat – se spune ca televizorul, dar si calculatorul, smartphone-ul, tableta si alte gadgetul iti „ucid” apetitul sexual si instraineaza, de fapt, partenerii. Insa, daca a sta la calculator, a te juca pe telefon sau a te uita la televizor nu devin activitati zilnice care mananca timp valoros din timpul liber petrecut in doi, o seara in care sa stati goi-goluti sub plapuma, la un film asteptat si ales impreuna, poate fi uneori mai agreabila decat o partida de sex.

 

5. Masajul capilar cu dispozitivul acela a carui denumire n-o cunoastem – cei care acel dispozitiv simplu, cu brate metalice subtiri si elasite, adunate in baza unui maner si au avut ocazia sa fie masati pe cap de altcineva stiu prea bine ca o astfel de activitate poate duce la o forma aparte de „orgasm”, mai ales daca masajul este realizat chiar de persoana iubita.

 

6. Mangaiatul cu unghiile – acele miscari lente in care iti plimbi buricele degetelor pe spatele celuilalt, lasand usor sa se simta si varful unghiilor ofera placeri senzoriale extraordinare.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *