Search for content, post, videos

Alimente pentru chef de sex. Cum se folosesc

Unele alimente starnesc cheful de sex datorita compusilor din ele si pe deasupra sunt si foarte folositoare unei diete echilibrate.

Aceste alimente, sustin nutritionistii, au rolul de a stimula intregul organism atat la nivel fizic cat si psihic, dupa cum urmeaza.

Cum se folosesc alimentele pentru chef de sex

Migdalele: acestea contin o serie de antioxidanti care revigoreaza intregul organism. Pentru a le transforma intr-o licoare a dragostei, este necesar sa pisezi un pumn de migdale pe care sa le amesteci cu apa calda. Deasupra se adauga un praf de cacao si se obtine o licoare care starneste pofta de sex.

Avocado: Avocado trebuie consumat in stare cruda pentru ca asigura o buna vascularizare a organelor genitale, sustin cercetatorii. Se pare ca acest fruct este atat de bun incat este folosit inca din cele mai vechi timpuri ca tratament pentru disfunctiile erectile.

Hreanul: Foarte bogat in vitamina C si minerale si sulfura de alil, hreanul are pe langa un puternic efect afrodisiac su proprietati anibiotice si antiinflamatoare.

Usturoiul: La fel ca si avocado, usturoiul are rolul de a vasculariza pe deplin organele geitale.
Vanilia: vanilia este foarte indicata pentru a starni cheful de sex daca este preparata astfel: un baton de vanilie se amesteca cu 15 ml de ulei de jojoba. Amestecul se tine la intuneric timp de 3 saptamani si se aplica dupa urechi dupa aceea. Acest amestec va starni garantat cheful de sex al barbatilor.

loading...
<

1 comment

 • <cite itemprop="author">Robert Online</cite>

  Un negru ajunge in Ceruri, cu frica-n san ca nu o sa fie primit in Rai din cauza problemelor rasiste…
  – Numele? intreaba Sf. Petru.
  – Leonardo Di Caprio – raspunde negrul.
  Sfintul Petru il priveste neincrezator si-l mai intreaba o data numele.
  – Leonardo Di Caprio – insista negrul, constient de faptul ca nu mai putea s-o dea la intors.
  Sfintul Petru scoate celularul si-l suna pe Dumnezeu:
  vezi continuarea http://www.xvidonline.org/bancul-zilei-4.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *