Search for content, post, videos

Alimente care-ti vor transforma partenerul intr-un zeu sexual

Avand in vedere ca toti barbatii sunt preocupati de performantele lor sexuale si ca orice femeie si-ar dori ca partenerul ei sa aiba performante de zeu sexual in pat, este nevoie sa stim o serie de trucuri care, in timp, pot sa duca la cresterea libidoului si a performantelor sexuale masculine.

Daca performantele sexuale ale barbatilor pot fi imbunatatite prin tehnici sexuale de prelungire a orgasmului feminin sau prin pozitii sexuale care dau impresia femeii ca penisul este mai mare decat in realitate, un factor cat se poate de important pentru ca un barbat sa fie viril este si dieta acestuia.

Majoritatea barbatilor consuma cu placere alimente bazate pe proteine si pe grasimi si mai ales la noi in tara le place sa consume alcool. Multe dintre aceste obiceiuri nu fac decat sa duca la o disfuntie sexuala pentru barbati si de aceea este important sa stim care sunt alimentele care i-ar putea face sa fie zei in pat.

Potrivit nutritionistilor, mai ales pe eprioada verii, barbatii ar trebui sa consume urmatoarele alimente pentru a avea performante sexuale de invidiat.

Pepenele verde

Pepenele verde contine citrulină, o substanta care face ca fluxul de sange sa fie mult mai rapid. Astfel, nu numai ca ofera o digestie mai buna si regleaza metabolismul, dar face si in asa fel incat sangele care este pompat in penis in timpul unei erectii sa aiba presiune mai mare si sa stea acolo timp indelungat.
Ciocolata neagra

Ciocolata neagra are in ea flavonoide al caror rol este de a dilata arterele, astfel ducand la o circulatie mai fluenta a sangelui. Cu 45 de grame de ciocolată neagra, aceasta dilatare sporeste cu peste 10%, iar rezultatul este o erectie durabila.

Ciresele

ciresele au si ele un rol foarte important in fluidizarea circulatiei sangvine. In ele se gaseste o substanta care duce la eliminarea radicalilor liberi din artere iar efectul lor este similar cu cel dat de ciocolata neagrea.
Stridiile

Stridiile sunt foarte bogate in zinc, mai ales daca sunt consumate crude, ceea ce stimuleaza productia de testosteron. Se pare stridiile care provin din Vest au cea mai mare cantitate de zinc, urmate de cele din Est şi de cele din Oceanul Pacific.

Totodata, exista o serie de alimente care pot preveni si pot ajuta in tratarea disfunctiilor erectile. Acestea sunt: morcovii, curmalele, ghimbirul, sparanghelul, pestele, telina si usturoiul.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *