Search for content, post, videos

Alimente afrodisiace pentru orgasme incendiare

Proprietatile speciale ale anumitor alimente le transforma in afrodisiace, daca sunt consumate regula, cu moderatie, sau chiar inaintea partidelor de sex, inlesnind obtinerea unor orgasme incendiare.

Cele mai bune afrodisiace nu se gasesc in farmacii, ci chiar in bucatarie. Iata un top al alimentelor afrodisiace!

Ciocolata neagra

Acest tip de ciocolata contine teobromina – un alcaloid – care este o substanta similara cofeinei, motiv pentru care are proprietati energizante. Ciocolata neagra contine si feniletilamina, o substanta ce declanseaza o stare generala de bine. Combinatia dintre teobromina si feniletilamina fac din ciocolata neagra un afrodisiac exceptional.

Radacinile de maca

Planta maca este cunoscuta si drept „viagra naturala”, avand un puternic efect e crestere a libidoului. Radacina de maca este o sursa bogata de acizi grasi, calciu, vitaminele B1, B2 si B12 si ajuta la normalizarea nivelului hormonal in organism, atat in ceea ce priveste testosteronul la barbati, cat si in ceea ce priveste estrogenul si progesteronul la barbati. Maca este un bun afrodisiac, inlesnind obtinerea de orgasme intense, fiind folosita chiar la pentru tratarea disfunctiilor hormonale ce pot aparea in perioada menopauzei si a andropauzei.

Smochinele

Smochinele au un vechi renume de fruct afrodisiac, fiind bogate in fier, mangan, brom, calciu, vitaminele A, B1, B2, C si PP. Ele apar mentionate si in Biblie, in timp ce grecii antici le asociau cu dragostea si fertilitate.

ouale de prepelita

Oul de prepelita este de 15 ori mai bogat in vitamina B2 decat oul de gaina, de 6 ori mai bogat in vitamina B1. Totodata, oul de prepelita contine de 7,5 ori mai mult fier si de 5 ori mai mult fosfor decat oul de prepelita. Toate proprietatile nutrivite ale oualor de prepelita fac din acestea un aliment afrodisiac exceptional, fiind recomandat consumului chiar si tratarea problemelor de potenta sexuala.

Ginseng

Ginsengul are proprietati revitalizante, istoria sa medicinala datand de mai bine de 5.000 de ani, mai cu seama in teritoriile Chinei si Indiei de astazi. Capacitatile sale revitalizante merg mana in mana cu natura afrodisiaca a ginsengului.

Stridii

Stridiile sunt afrodisiace deopotriva la femei si la barbati, continand o substanta chimica naturala asemanatoare hormonului sexual masculin.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *