Search for content, post, videos

Alexia, fiica Andreei Esca, declaratie emotionanta pentru iubitul ei, in direct, la radio: ”De cand te-am intalnit imi faci viata mai buna”

Unul dintre cele mai simpatice cupluri de la noi este reprezentat de Alexia, fiica Andreei Esca si de Mario Fresh, cunoscut drep ”fiul adoptiv” al lui Alex Velea.

De curand, aceasta i-a facut o declaratie de dragoste iubitului ei, alaturi de care traieste o poveste de iubire de mai bine de doi ani de zile.

Chiar daca in aceasta perioada sunt extrem de stresati, pentru ca se pregatesc sa dea examenul de Bacalaureat si nu au timp sa se vada prea mult, cei doi continua sa se iubeasca.

Alexia Eram si Mario Fresh au fost provocati sa isi faca declaratii de dragoste, in direct, la radio. Fiica Andreei Esca parea putin emotionata atunci cand ii spunea acele cuvinte frumoase iubitului ei. ”De cand te-am intalnit imi faci viata mai buna. Te iubesc pentru tot ceea ce faci pentru mine si pentru ca ma sustii in tot ceea ce fac”, au fost cuvintele pe care Alexia Eram i le-a spus iubitului ei.

Nici tanarul artist nu s-a lasat mai prejos pentru ca Mario Fresh este foarte indragostit de fiica Andreei Esca.”Alexia esti cel mai frumos sufletel pe care l-am intalnit. Iti multumesc ca existi in viata mea. Te iubesc cel mai mult”, a fost declaratia pe care Mario Fresh i-a facut Alexiei, in direct la radio.

De asemenea, Alexia a dezvaluit si cum reusesc sa faca fata acestei perioade stresate: ”Seara ne vedem. Acum inainte de bac nu prea avem timp sa ne vedem. In weekend ne vedem mai mult.”, a spus Alexia​.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *