Search for content, post, videos

Alege cel mai fericit cuplu si iti vom spune ceva despre relatia ta

Specialistii considera ca se pot spune multe despre un cuplu doar uitandu-te la modul in care se comporta in jurul celuilalt, de exemplu atunci cand ies la plimbare. Pare de necrezut, asa-i?

Noi am conceput un test neobisnuit care iti va spune adevarul despre relatia ta. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi cuplul care ti se pare cel mai fericit.

1. In cuplul vostru, femeia este mandra de partener si vrea ca toata lumea sa stie asta. Este independenta, are grija de ea si nu ii pasa ce cred ceilalti. Barbatul este dedicat relatiei si munceste mereu pentru aceasta. Relatia se bazeaza pe deschiderea unuia pentru celalalt.

2. „In spatele oricarui barbat de succes sta o femeie puternica” Aceasta zicala va descrie perfect relatia. Femeia acorda atentie fiecarui detaliu si si nu isi lasa partenerul sa se scufunde in intuneric. Il ajuta sa se concentreze pe lucrurile care au nevoie de atentie. Cu sustinerea ei, barbatul poate ajunge foarte departe.

3. In mod sigur, in relatia voastra barbatul este liderul. Este responsabil si usor irascibil, dar partenera lui il ajuta sa isi echilibreze aceasta trasatura prin calmul ei. Motto-ul vostru este: „El ne sustine pe amandoi. Ea mentine echilibrul.”

4. Aceasta imbratisare intima si plina de incredere sugereaza faptul ca barbatul isi doreste sa isi protejeze femeia de orice probleme. De asemenea o sustine in toate activitatile ei. Toti va admira pentru respectul vostru reciproc si increderea care sta la baza relatiei voastre.

5. Traiti in armonie si va sustineti indiferent de situatie. Va bucurati de orice minut petrecut impreuna indiferent de ce faceti, fie ca practicati un sport plin de adrenalina sau va imbratisati pe canapea, uitandu-va la televizor. Va bucurati de compania celuilalt.

6. Nu sunteti genul de cuplu care sa isi exprime sentimentele in public. Fiecare dintre voi respecta dorintele, interesele si opiniile celuilalt. Poate ca nu posteaza pe retelele de socializare pentru a vedea si ceilalti, insa inauntrul lor sunt foarte romantici.

7. Aveti milioane de poze impreuna. Tindeti sa va exprimati sentimentele si gesturile romantice in public. Toti prietenii va considera cel mai frumos cuplu. Toate interesele pe care le aveti impreuna nu va lasa niciodata sa va plictisiti in preajma celuilalt.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *