Search for content, post, videos

Ce sa faci cand iubitul te ignora! Cele mai bune metode de a iesi din impas

„Prietenul meu ma ignora” este ceva ce multe femei isi spun la un moment-dat intr-o relatie. In timp, dinamismul relatiei se poate schimba si barbatul cu care esti poate incepe sa nu iti mai dea atentia cu care te-ai obisnuit. 

Iti spune ca te iubeste, dar actiunile lui indica altceva. Deci ce este de facut intr-o situatie ca asta? Sa pui capat relatiei este una dintre optiuni, dar daca iti iubesti cu adevarat prietenul, este de preferat sa incerci sa mentii relatia. Exista cateva lucruri simple pe care le poti face si care il vor determina pe iubitul tau sa te aprecieze chiar mai mult decat inainte.

1. Primul instinct atunci cand simti ca prietenul te ignora este sa discuti cu el despre asta.
Femeile stiu ca barbatii se simt incomod cand vine vorba sa discutati despre sentimente. Majoritatea devin defensivi si incearca sa vina cu scuze viabile pentru comportamentul lor, cum ar fi ca au probleme la prieteniserviciu, sunt foarte ocupati cu munca sau ca au dificultati in viata sociala sau in familie.
Sa discutati despre probleme este o parte foarte importanta in orice relatie, dar in situatia in care iubitul este distant, cel mai bine este sa treci la actiune.

2. Daca simti ca prietenul te ignora, gandeste-te ca e posibil sa nu-ti acorde atentia cuvenita pentru ca tu ii permiti asta.
Probabil ca ii esti recunoscatoare pentru fiecare mic gest si te multumesti cu putin, iar asta nu a trecut neobservata.
Barbatii iau lucrurile ca atare si in momentul in care prietenul tau a sesizat ca te multumesti cu cat iti ofera, nu s-a mai obosit sa-ti acorde mai mult. Daca vrei sa nu te mai trateze cu indiferenta trebuie sa-ti schimbi si tu comportamentul. Un prim pas este sa devii si tu mai rece cu el. Nu-i raspunde mereu la telefon si gaseste si tu scuze viabile pentru asta.  Fa-l sa inteleaga ca nu esti dependenta de el si ca ai si alte posibilitati.Nu va trece mult timp pana cand iubitul tau va observa schimbarea si va incerca sa remedieze lucrurile sau macar sa te intrebe care e motivul pentru care te comporti asa.

3. Anumite lucruri pe care le spui sau le faci il pot determina sa devina iremediabil indragostit de tine. Daca esti convinsa ca el este cel pe care il cautai, merita sa lupti pentru relatia voastra. Nu lasa iubirea in voia destinului si ia atitudine. Demonstreaza-i mereu ca esti femeia de care s-a indragostit si daca se semne ca „a uitat”, fii mereu irezistibila si cucereste-l inca o data.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *