Search for content, post, videos

Ai renunta la inelul tau de logodna pentru o piatra mai mare?

In pofida implicatiilor sentimentale ale inelului de logodna, multe femei se declara nemultumite de bijuteriile primite in semn de iubire de la parteneri, fiind dispuse sa schimbe inelele considerate urate cu unele care au pietre mai mari si, implicit, un impact vizual mai mare.

 

Practica oferirii unui inel de logodna inaintea casatoriei nu este foarte veche in Romania, dar a castigat mult teren in ultimii ani. Implicatiile sentimentale ale acestei dovezi de iubire sunt, fara doar si poate, mari, insa se intampla adesea ca purtatoarele sa fie nemultumite de alegerile facute de iubitii lor care le-au cumparat inelele.

 

Astfel ca multe femei deja casatorite sunt dispuse sa-si schimbe inelele de logodna primite de la partenerii lor.

 

Specialistii in domeniul comertului cu pietre pretioase, cum sunt James Allen si Vic Rupchian din SUA, spun ca tot mai multe femei casatorite isi schimba inelele de logodna, optand pentru modele noi care au, de regula, pietre mai mari.

 

Ei atrag atentia ca cel mai comun pretext folosit pentru schimbare acestei prime dovezi de iubire este innoirea juramintelor de casatorie, cel mai des efectuate dupa 7 pana la 10 de la punerea pirostriilor.

 

Allen spune ca, dincolo de dorinta de a avea o piatra mai mare pe deget, femeile care si-au schimbat inelele de logodna i-au marturisit, in lipsa sotilor, ca pur si simplu nu le plac modelele initiale alese de acestia inainte de casatorie. Multe sustin ca sunt prea mici, prea kitschoase sau sunt nemultumite de faptul ca au pietre colorate in loc de una transparenta care ar trebui sa fie diamant, sau ceva care sa aduca cu diamantul.

 

Din acest motiv, specialistii recomanda alegerea impreuna a inelului de logodna, chiar daca este mai putin romantic. Femeile care stiu ca sunt pe cale de a fi cerute in casatorie pot “indica discret” genul de inel pe care si-l doresc.

 

Pana una alta, recomandarile lui Allen si Rupchian sunt pertinente, in conditiile in care inelul de logodna, purtat adesea langa verigheta sunt mai mult decat accesorii folosite ocazional. Acestea fac parte din tinuta de zi cu zi a femeii casatorite, motiv pentru care o atentie mare, mult bun gust si chiar o investitie substantiala merita avute in vedere la achizitionarea inelului de logodna.

 

 

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *