Search for content, post, videos

Ai de gand sa te insori la un moment dat? Cele mai clare semne ca femeie este numai buna de luat de sotie

Ce face o femeie sa fie numai buna de pastrat pe termen lung, in ochii unui barbat? Iata cateva semne care arata ca partenera va fi o sotie buna!

1. Isi sustine barbatul – aceasta trasatura vizeaza sustinerea emotionala si psihica. O femeie care-si sustine partenerul in hobby-urile, in placerile si in planurile sale de viitor este numai buna de luat de sotie. Este, de regula, vorba de tipul de femeie care depune eforturi pentru ca iubitul ei sa fie fericit in viata de zi cu zi. Adica il sustine atunci cand el vrea sa se duca la meci cu prietenii, nu face misto de el daca vine cu cine stie de plan de viitor aparent nerealizabil, care-i asculta parerile si nu-l ia peste picior spunandu-i din start „Nu se poate”.

2. Este altruista – aceasta trasatura vizeaza dorinta partenerei de a ajuta neconditionat. O femeie care intinde o mana de ajutor iubitului ei sau altor persoane apropiate, fara a avea pretentia sa primeasca cine stie ce recompense, o femeie care ajuta neconditionat este numai buna de pastrat pe termen lung.

3. Este cinstita – aceasta trasatura vizeaza fondul caracterului ei. Fiecare om a comis greseli de-a lungul vietii, insa exista o diferenta intre oamenii care au facut rau intentionat sau din dezinteres total fata de sentimentele unui alt om si persoanele care au ranit fara sa aiba nici cea mai mica intentie in acest sens. Onestitatea unei femei tine atat de faptul ca este sincera cu ea insasi si cu partenerul, ca spune ce o deranjeaza si ceea ce o bucura, ca nu incearca sa bage zanzanie in niciun fel de relatie, cautand intotdeauna sa aiba sufletul impacat pentru ca a mers pe principiul: „Nu fac altuia ceva ce nu mi-as dori sa patesc eu”.

4. Este numai buna de prezentat mamei – aceasta trasatura vizeaza buna crestere si bunul simt pe care femeia trebuie sa-l aiba in raport cu parintii sau alte rude ale iubitului ei.

5. Este pe aceeasi lungime de unda cu partenerul ei – in cazul acesta este vorba de natura complementara a partenerilor. O femeie este ideala ca sotie pentru un barbat (chestiune valabila si viceversa) atunci cand se completeaza in gesturi, in comportament, in gandire, in actiuni unul pe celalalt, preferintele lor fiind similare. Aceasta chestiune este esentiala pentru cladirea unei relatii pe termen lung cum este casnicia.

6. O viziune decenta asupra trecutului ei amoros – in acest caz este vorba de cum priveste femeia fostele relatii, pe fostii ei parteneri. Daca ea inca tine ranchiuna, vorbeste urat despre fostii ei iubiti, ii blameaza pentru tot ce a fost rau in relatiile anterioare, inseamna ca este o femeie care nu si-a incheiat emotional relatiile din trecut si care nu priveste spre viitor. O femeie buna de luat de sotie este cea care a dat uitarii fostii iubiti, dar priveste cu respect in urma, isi recunoaste ei insasi propriile greseli sau nepotrivirile de moment in relatiile amoroase din trecut.

7. Este permisiva cu timpul personal – aceasta trasatura vizeaza capacitatea femeii de a nu fi bagacioasa, intruziva in viata iubitului ei. Practic, este vorba de acea femeie care este constienta ca partenerul ei are nevoie si de timp pentru el insusi in care sa faca exact ce are el chef, fara prezenta iubitei sale. Timp personal intr-o relatie are nevoie fiecare partener, iar respectarea acestui timp este esentiala pentru o casnicie.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *