Search for content, post, videos

Afrodisiacele imbunatatesc viata sexuala

Numeroase alimente sunt considerate a fi afrodisiace, marind nu doar dorinta sexuala, ci si performantele.

Afrodisiacele naturale sunt cunoscute ca un simbol al romantismului, insa majoritatea au anumite proprietati care ajuta la imbunatatirea vietii sexuale. In trecut, acestea erau folosite si pentru a trata impotenta si infertilitatea.

Majoritatea alimentelor afrodisiace contin vitamina A, vitamina B1 si seleniu, necesare pentru un libido crescut. Unele afrodisiace maresc libidoul, in timp ce altele contribuie la cresterea nivelului de testosteron sau progesteron.

Stridiile cresc nivelul de testosteron
Romanii foloseau stridiile ca afrodisiac, deoarece sunt bogate in zinc care ajuta la cresterea nivelului de testosteron sau progesteron. Asadar, aceste alimente sunt considerate a fi eficiente pentru imbunatatirea vietii sexuale.

Ciocolata ofera o senzatie generala de bine
Ciocolata este unul dintre cele mai cunoscute afrodisiace, deoarece contine feniletinamina si serotinina, doua substante care duc la relaxare, excitare si la o senzatie generala de bine.

Corpul nostru produce in mod natural aceste substante cand suntem indragostiti sau fericiti, insa nivelul acestora poate fi crescut printr-un consum regulat de ciocolata. De asemenea, in compozitia ciocolatei se gaseste si anandamida, un compus chimic ce duce la aparitia euforiei.

Bananele si papaya faciliteaza productia de estrogen
Bananele contin potasiu si vitamina B, ceea ce duce la cresterea nivelului hormonilor sexuali. La fel ca si bananele, papaya faciliteaza productia estrogenului , insa stimuleaza lciclul menstrual si productia de lapte.

Ardeiul iute imbunatateste circulatia sanguina
Ardeiul iute duce la cresterea temperaturii corpului si la imbunatatirea circulatiei sanguine, mai ales in zonele genitale. De asemenea, acesta creste nivelul de energie, imbunatatind starea de spirit.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *