Search for content, post, videos

Afla de ce se ingrasa femeile si de ce slabesc barbatii, cand se muta impreuna

Un recent studiu a concluzionat ca doua treimi dintre femei se ingrasa dupa ce se muta impreuna cu iubitii lor.

Studiul a fost realizat pe un esantion de 1.300 de femei si barbati si a conchis ca femeile care se muta cu partenerul trebuie sa fie ingrijorate in primul rand de kilogramele in plus pe care ar putea sa le acumuleze.

Dupa analizarea mai multor cupluri, cercetatorii au ajuns la concluzia ca femeile se ingrasa iar barbatii slabesc atunci cand se muta impreuna, acest efect fiind cauzat de portiile egale de mancare pe care de acum cei doi le savureaza.

O treime dintre femei au marturisit ca ajung sa manance mai mult dupa ce s-au mutat cu partenerul. In contrast, o treime dintre barbati au precizat ca mananca mai putin si au inceput sa consume produse ca iaurturi sau salate.

Nutritionistii considera ca un cuplu care prepara mancarea impreuna nu ia in considerare nevoile diferite si imparte mancarea in mod egal. Sondajul a mai relevat faptul ca barbatii si femeile cumpara produse bazate pe stereotipuri, 90% dintre doamne preferand sa cumpere carne pentru partener.

Nutritionistul Fiona Hunter a explicat concluziile studiului. “Sa ai aceeasi dieta cu a partenerului implica efecte asupra greutatii corporale. Barbatii au nevoie de produse diferite care contin vitamina B, dar ei nu prea stiu care sunt aceste alimente”, a spus ea

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *