Search for content, post, videos

Afla daca te minte! Cele mai bune metode pentru a iti da seama cum o face

In cele mai multe cazuri, sfatul ideal este sa iti asculti instictele. Sa afli daca te minte nu presupune puteri paranormale.

Intelegerea diferentei dintre adevar si minciuna poate fi evidenta din comportamentul unei persoane. Trebuie doar sa fii atenta la faptele sale si iti vei da seama destul de repede daca ascunde ceva sau nu.

Cu toate ca instinctele sunt un mare ajutor, ele pot fi inselatoare. De cele mai multe ori, instinctele nu te vor minti, insa exista situatii in care ele pot fi influentate de frica si nesiguranta. Din acest motiv, este esential sa intelegi comportamentul unui mincinos.

 

Urmareste limbajul trupului

Un lucru important de tinut minte este ca trupul nu minte niciodata. Daca exista schimbari in modul in care partenerul tau iti misca bratele, capul, privirea sau frecventa gesturilor sale este mult mai mare, atunci probabil ascunde ceva.

Un semn foarte mare este in privire. Daca partenerul evita sa te priveasca in ochi, atunci te minte.. Atunci cand mint, oamenii devin foarte tensionati.

Isi drege vocea si incepe propozitiile prin „aaa…”

Un alt semn al unui partener mincinos este gestul de a isi atinge frecvent nasul sau fata in timp ce vorbeste cu tine. Este posibil sa isi dreaga vocea des si sa isi inceapa explicatiile prin „aaa”, semn ca are nevoie de timp de gandire pentru a inventa un pretext cat mai convingator.

Tine minte ca cel mai important este sa ai incredere, in primul rand, in instinctele tale.

loading...
<

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *