Search for content, post, videos

Afla daca te insala! Ce fac femeile ca sa aiba aventuri, sub nasul barbatilor

Femeile care doresc sa aiba aventuri cu alti barbati aplica o serie de tactici usor de descoperit de catre iubitii acestora, daca sunt identificate din timp.

Aceste tactici sunt atat de bine puse la punct incat il fac de multe ori pe cel care este intr-o relatie cu ele sa nu suspecteze absolut nimic din partea partenerei.

Tocmai de aceea este bine ca barbatii sa cunoasca aceste siretlicuri ale femeilor si sa isi dea seama cand este posibil ca iubita lor sa aiba cel putin o aventura sexuala in afara relatiei.

Iata care sunt principalele metode prin care femeile reusesc sa-i duca de nas pe barbati si sa aiba aventuri.

In primul rand, se folosesc de telefonul de serviciu.

Femeile pot sune iubitului ca au primit telefonul de la serviciu si ca-l folosesc pentru munca. De fapt, vor folosi acel numar pentru celalalt barbat. Telefonul de munca va fi tinut mai mereu pe silent si nu va fi unul pe abonament, cu pe cartela, pentru ca iubitul sa nu vada factura niciodata.
Se folosesc de o prietena drept alibi

Ca sa fie sigure ca pot sa-si vada de escapada, femeile vor avea mereu o prietena apropiata care sa jure ca a petrecut timp cu iubita suspecta atunci cand aceasta nu are explicatii de dat pentru o noapte pierduta.

Mai mult decat atat, aceasta prietena poate da impresia ca are nevoie maxima de femeia care insala, ca sa o ajute sa treaca peste o perioada grea in viata. Si iata scuza perfecta pentru a pleca oricand „la amica cea mai buna care are nevoie de ajutor”.
Femeile care insala continua sa faca sex cu iubitul

Pentru a nu da de inteles ca sunt satisfacute deja, deja, se vor preface in pat si nu vor refuza nicio partida de sex cu iubitul lor stabil. Tocmai acest lucru ar trebui sa trezeasca suspiciune, mai ales ca atunci cand au o relatie si cu un alt barbat, rareori au ele initiativa de a face sex.
Femeile care insala devin mai prietenoase cu iubitii

Daca te trezesti ca iubita ta nu ti-a mai reprosat nimic de foarte mult timp, s-ar putea sa aiba o aventura cu alt barbat. Cu cat devine mai maleabila si cu cat devine mai receptiva la orice propunere a ta, oricat de stupida ar fi, ar trebui sa iti pui multe semne de intrebare.

Femeile care au pe altcineva inventeaza obligatiuni personale

Cu scopul unor team buildinguri inventate, pott pleca de acasa mai multe zile. Zile in care vor sta mereu in compania celuilalt barbat si vor avea si scuze pentru muzica tare care se aude noaptea tarziu in telefon, cand o vei suna.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *