Search for content, post, videos

Afla daca barbatii cred ca esti priceputa la amor

S-ar putea ca pana acum partenerii sa nu se fi plans niciodata de tine cand vine vorba de intimitate si nici sa nu fii criticata sau ti se aduca sugestii, intrucat tu vii de fiecare data cu ceva nou sau cu ceva mai spectaculos.

 

Ei bine, daca te regasesti in randurile de mai jos s-ar putea sa fii o masina de scantei cand vine vorba de actiune.

Daca doar iti arunci privirea la tejgheaua din bucatarie sau la masa din sufragerie si-ti vin strafulgerari cu ceea ce ai incerca cu partenerul tau, atunci inseamna ca acesta nu se va plictisi niciodata de tine pentru ca esti suprinzatoare si nebunatica incontinuu. E bine ca viata sexuala nu este un tabu pentru tine.

Contrar asteptarilor barbatilor si femeilor le mai sar din cand in cand, in timpul zilei, gandul la sex. Daca-ti mai vine in minte si chipul partenerului tau, atunci inseamna ca iti place sa-l satisfaci si nici el nu se va sfii sa te duca in al noulea cer.

Nu esti retinuta de la incerca tot ce este nou si-ti place sa experimentezi, asa ca ai o viata sexuala interesanta si plina de amintiri frumoase alaturi de partenerul tau, iar iesirea din rutina va prinde foarte bine.

Daca mai esti si galagioasa in timpul actului sexual, atunci ai cam pus punctul pe i. Barbatilor le place sa auda ca ce fac ei are rezonanta in corpul tau si apreciaza lipsa ta de inhibitii.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *