Search for content, post, videos

Afla cei 6 pasi pentru a avea relatia pe care o doresti

De cate ori te-ai aflat intr-o relatie care nu functiona? De cate ori ai vrut sa afli care este problema? Te-ai intrebat daca poti schimba ceva sau daca exista vreun secret al relatiilor ideale? Te-ai gandit ca il vei intalni pe Mr. Right, dar nu vei sti cum sa-l cuceresti?

Vei gasi raspunsurile pe care le cauti la seminarul Sun Talks „Noua Feminitate – cum sa ai relatia pe care o doresti”, organizat de Sun Plaza Shopping Center. In ajutor iti vine Andrada Dan, life coach transformational cu o poveste de viata motivanta, care iti va dezvalui cateva din tainele relatiei barbat-femeie si cum sa-ti faci provizii suficiente de incredere in propria-ti feminitate.
E timpul sa afli adevarul despre cum functioneaza barbatii, dar, mai ales, cum functionezi chiar tu, femeie gratioasa, plina de emotii si dorinte, insetata de iubire, cunoastere si energie. In plus, vei avea ocazia sa aprofundezi cunostintele si sa testezi noile tactici in cadrul unor exercitii interactive.
Seminarul are loc sambata, 14 martie, de la ora 12:00, la Sun Plaza, etaj 1, in zona restaurantelor. Participarea este gratuita, asa ca nu mai sta pe ganduri si inscrie-te chiar acum prin aplicatiad edicata:https://www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center/app_1428610414048624.
E timpul sa-ti redescoperi feminitatea!

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *