Search for content, post, videos

Afla care este culoarea care dezvaluie cat de fertila este o femeie

Un studiu recent a demonstrat ca femeie mai fertile, care au sanse mai mari sa faca copii, prefera o anume culoare in locul altora.

 

Un studiu publicat in revista de specialitate “Psychological Science”, efectuat pe 124 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 47 de ani, dezvaluie care este culoarea preferata a femeilor fertile.

 

Potrivit rezultatelor cercetarii, femeile care poarta rosu si roz transmit mai mult decat simpla feminitate: ele isi dezvaluie nivelul ridicat de fertilitate.

 

Coordonatorul studiului Alec Beall, doctorand la Universitatea British Columbia, a intervievat 124 de femei in diferite perioade ale lunii. Mai intai a notat ce culoare purta fiecare si apoi le-a pus intrebari referitoare la ciclul menstrual. Coreland datele, Beall a constatat ca este de trei ori mai probabil ca o femeie care ovuleaza sau este aproape de perioada ovulatiei sa poarte rosu, ca prima optiune, sau roz, a doua alegere, decat una care se afla la inceputul ciclului menstrual sau la finalul celor 28 de zile.

Totodata, echipa de cercetare a lui Beall a constatat ca o femeie, in perioada fertila, tinde sa se imbrace mai provocator decat in perioada cand nu este nici macar in apropierea ovulatiei.

 

Purtarea rosului si a rozului este un mod de a se scoate in evidenta in ochii barbatilor, practica feminina avand mai mult baza subconstiente decat constiente si voluntare. Practic, o femeie la ovulatie simte nevoia sa atraga atentia mai mult decat una care nu ovuleaza, fara sa-si dea seama.  

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *