Search for content, post, videos

Adina Bourceanu, despre al treilea copil: ”Sunt implinita!”

Adina Bourceanu, sotia fotbalistului Alex Bourceanu, traieste cel mai frumos moment din viata ei, intrucat are doi copii si, ba mai mult, de curand a vorbit si despre cel de-al treilea copil.

Sunt impreuna de 15 ani, se iubesc la nebunie, au impreuna doi copii, iar acum vor deveni parinti pentru a treia oara.

„Avem doi copii draguti, sanatosi, nu sunt insarcinata acum, nu ne mai trebuie altceva. Nici Alex nu isi mai doreste, doar bunicii.

Nu-mi mai doresc trei copii, sunt implinita, daca se intampla, e binevenit, acum avem alte prioritati. Am trecut si prin multe greutati”, a declarat Adina.

Ea este cunoscuta pentru faptul ca a slabit 40 de kilograme, motiv pentru care acum se mandreste cu o silueta de invidiat. Ca sa reuseasca acest lucru, ea a apelat in cele din urma la o operatie de micsorare a stomacului, iar in prezent arata impecabil.

„Eu n-am fost niciodata slaba. E adevarat ca m-am ingrasat la prima sarcina 30 kg, dar am pornit de la 74 kg, la o inaltime de 1,62 m. La prima sarcina am dat jos 10-15 kg si am ramas pe undeva pe la 90 kg. La a doua sarcina, am mai luat, am mai dat jos din ele, dar ajunsesem sa am 104 inainte sa nasc. Inainte mancam mult, aveam pofte, mancam foarte multe dulciuri. Nu-mi place nici sportul. E clar ca mancarea ma ingrasa, pentru ca dupa operatie n-am tinut nicio dieta, nu m-am abtinut de la nimic si am mancat aceleasi lucruri, nu numai ca in cantitate mult mai mica, pentru ca atat imi permite acum stomacul“, a povestit ea in emisiunea lui Cristi Brancu, in urma cu cativa ani.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *