Search for content, post, videos

Adevari despre relatii pe care trebuie sa le stii

S-au scris atat de multe despre relatii incat este dificil sa realizezi ce este adevarat si ce nu. Unele dintre adevarurile care se spun nu sunt insa decat niste generalitati sau stereotipuri care pot fi foarte usor demontate. Iata doar cateva dintre ele!

1. Trebuie sa existe pasiune de la inceput
Nu toate relatiile incep din infatuatie. Trebuie sa fii atenta si la senzatia de siguranta si comfort, nu doar la pasiune si scantei. Intr-o relatie stabila este mai important sa puteti rade impreuna si sa aveti incredere unul in celalalt.

2. Cuplurile fericite au aceleasi interese
Fiecare om in parte are propriile hobby-uri si interese. Nu te gandi ca nu vei avea ce vorbi cu potentialul partener daca unuia ii place opera si celuilalt ii place surfingul. Partenerul tau te va considera mai atractiva si mai interesanta daca ai propriile interese.

3. Cuplurile fericite nu se cearta niciodata
Oamenii care nu se cearta niciodata sunt in general nepasatori. Cuplurile fara probleme sunt in cele mai multe cazuri pe calea despartirii. Nu spunem ca jignirile si abuzul sunt permise, insa micile neintelegeri nu trebuie sa te ingrijoreze. Toti trecem prin asta, important este ca tu si partenerul tau sa invatati sa va intelegeti unul pe celalalt.

4. Cuplurile fericite se inteleg cu toate rudele si prietenii partenerului
Nu te astepta ca partenerul tau sa iti iubeasca neconditionat familia si prietenii, cum nici tie nu iti vor placea toate cunostintele lui. Trebuie doar sa organizati interactiunile cu ceilalti pentru a nu insulta pe nimeni.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *