Search for content, post, videos

Adevarul despre scaderea apetitului sexual, la barbati. Ce e de facut

Scaderea apetitului sexual la barbati poate fi cauzata de o serie de factori, insa medicii sustin ca exista o cauza principala pentru care acest lucru se intampla.

Astfel, specialistii sustin ca alimentatia poate avea un efect crunt asupra apetitului sexual avand in vedere ca o alimentatie necorespunzatoare duce la dereglarea hormonilor sexuali.

Asadar, iata adevarul despre scaderea apetitului sexual, la barbati:

– Consumul de dulciuri zilnic duce la scaderea apetitului sexual, sustin medicii. Acest lucru se intampla din cauza ca dulciurile duc la scaderea nivelului din corp.
Mai precis rezistenta la insulina este cauzata de consumul excesiv de culciuri, iar acest lucru duce la cresterea cantitatii de estrogen din corp si la scaderea nivelului de testosteron.

– Consumul de alimente bogate in carbohidrati si glucide duce la scaderea drastica a apetitului sexual.

– Consumul de alimente bogate in fructoza, inclusiv de multe fructe, duce iarasi la dereglari ale echilibrului in organismul barbatului. Astfel, se instaleaza oboseala, din cazua aparitiei hipoglicemiei.

Ce e de facut

Pentru a scapa de scaderea apetitului sexual, la barbati, este indicat ca acestia sa evite consumul de alimente bogate in zaharuri, sub orice forma ar fi ele. Este mult mai indicat ca barbatii sa aiba o dieta bazata pe alimente bogate in vitamine, fibre si proteine, pentru o crestere a nivelului de testosteron din corp si implicit pentru cresterea apetitului sexual.

Astfel, in alimentatia zilnica a unui barbat, este indicat ca dimineata sa fie consumate alimente bibroase, apoi este indicat ca barbatii sa practice sport, cel putin 15 minute, iar apoi masa de pranz sa fie proteica iar cea de seara bazata pe alimente bogate in vitamine, precum salatele si legumele verzi.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *