Search for content, post, videos

Adevarul despre relatia dintre Liviu Varciu si Anda Calin! Ce pact au facut cei doi de dragul fiicei lor

Liviu Varciu si Anda Calin s-au despartit de curand, insa au facut o intelegere de dragul fiicei lor, care a venit pe lume in urma cu cateva luni.

Liviu Varciu s-a bucurat enorm atunci cand a devenit tatic pentru a doua oara, insa lucrurile nu au mers bine intre el si mama fiicei lui. Chiar si asa, insa, prezentatorul TV e hotarat sa nu repeta aceeasi greseala pe care a facut-o cu prima fiica. De aceea, el a stabilit cu Anda Calin sa-si creasca fetita impreuna si sa nu se atace prin presa.

Artistul a facut chiar lucruri de care nu se credea capabil. A ajuns sa schimbe scutece, sa-i faca baita micutei sale si, de cele mai multe ori, el era cel care-i alina colicile. Chiar daca drumurile lor s-au despartit, ei au stabilit sa ramana prieteni de dragul anastasiei.

”Am fost un tata groaznic si nu pentru ca asa a fost vremea. Imi pare rau pentru ca nu am stat mai mult alaturi de fata mea mare. Am pierdut o gramada de lucruri importante. E greu pentru amandoi, dar ea stie ca o iubesc foarte tare si va ramane primul meu copil”, spunea acesta.

Totodata, Liviu a stabilit cu fosta sa iubita ca niciunul sa nu faca declaratii despre relatia lor.
”Vor ca totul sa ramana intre ei si sa o protejeze pe fiica lor”, a declarat un apropiat de-al cuplului.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *