Search for content, post, videos

Adevarul despre aventurile de-o noapte: care sunt diferentele dintre femei si barbati

Majoritatea femeilor si a barbatilor au avut, cel putin o data in viata, o aventura de-o noapte dupa o iesire in oras in care au cunoscut pe cineva care le-a suscitat interesul sexual pe moment.

Insa femeile si barbatii privest altfel aventurile de-o noapte, actioneaza altfel si au trairi diferite dupa partidele de sex cu oameni abia cunoscuti pe care nici nu intentioneaza sa-i mai vada vreodata.

Trairile de a doua zi difera

Femeile si barbatii „simt” diferit dupa o aventura de-o noapte, a doua zi dimineata. Mai exact, in timp ce 80% din barbatii care au avut o aventura de-o noapte se simt bine in propria piele, increzatori, bine dispusi, doar 54% din femeile care-si fac de cap sexual cu un om abia cunoscut au trairi pozitive a doua zi, restul manifestand sentimente de regret, se arata intr-un studiu realizat de psihologul Anne Campbell e la Universitatea din Durham (Marea Britanie.)

Denota instabilitate psihica

Exista o stransa legatura intre comportamentul sexual al unei persoane si starea psihica a acesteia. Au demonstrat-o oamenii de siinta de la Universitatea de Stat din Ohio intr-o ampla cercetare publicata in revista de specialitate „Journal Of Sex Research”. Cu cat un om se simte mai prost in raport cu propria persoana, este nesigura pe el insusi, trece printr-un episod depresiv, tristete indelungata, frustrari, nemultumiri, durere si regrete, asadar este mai instabil psihic si emotional, cu atat este mai predispus la a avea aventuri de-o noapte. Persoanele care sunt multumite de propria persoana au mult mai rar aventuri de-o noapte, asadar momente in care comportamentul lor sexual ii expune la riscuri. Iar aceasta este valabila deopotriva la femei si la barbati!

Exista gena „sexului ocazional”

In genomul uman exista o gena care predispune la infidelitate si la promiscuitate sexuala, a descoperit cercetatorul Justin Garcia de la Universitatea Binghamton din SUA, concluzie prezentata in revista de specialitate „PloS One”.

Pe cat de bine arati, pe atat de deschis esti la o aventura de-o noapte

Femeile care sunt mai feminine, mai atragatoare si barbatii care sunt mai masculini sunt mai predispusi la a avea comportamente sexuale neregulate, care includ mai multe aventuri de-o noapte, decat femeile si barbatii mai putin aratosi. Acest fapt a fost demonstrat intr-un studiu britanic publicat in jurnalul de specialitate „Evolution And Human Behavior”.

Barbatii scad standardele, femeile le ridica

O aventura de-o noapte influenteaza standardele celui care o are in materie de preferinte sexuale. In timp ce barbatii care fac sex o singura data cu femei abia cunoscute isi scad standardele, multumindu-se cu persoane pe care, inainte de aventura, nu le-ar fi luat in considerare pentru sex, femeile actioneaza involuntar exact invers: ele isi cresc standardele in materie de barbati si performantele sexuale ale acestora. Asadar, in timp ce, dupa o aventura de-o noapte, barbatii se multumesc si cu „mai putin”, femeile vor „mai mult”.

loading...
<

3 comments

  • <cite itemprop="author">mihai</cite>

    crezi ca marimea penisului conteaza?. eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul mareste-penisul. info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare…;;.,,,’,,.,

  • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

    Stiind ce poti si ce visezi, treci repede la lucru. Exista în curaj, si geniu, si putere, si magie. Fa primul pas si mintea se va înfierbânta de gânduri, începe doar si opera se va desavârsi. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Nascut pentru succes”. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa câstige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email doinagolpoian@yahoo.com

  • <cite itemprop="author">Job Part-time</cite>

    Lucru legal la domiciliu.Cautam colaboratori/dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si internationala a cartilor electronice.Se lucreaza comod de la domiciliu maxim 3 ore pe zi (PART-TIME) sau FULL-TIME.Nu necesita experienta.Se ofera curs gratuit prin email de la zero cu durata de 12 zile.Se cere : calculator,conexiune la internet,rabdare,seriozitate,perseverenta.Plata castigurilor este garantata printr-un contract legal cu editura EPUBLISHERS.SRL.Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti,o sa incepeti sa lucrati.Oferim si solicitam seriozitate!!!Castigul depinde numai de dvs.Pentru mai multe detalii trimiteti textul,,INFO,,la adresa de email: iulyiuly31@yahoo.com. Raspund la solicitari in maxim 24 de ore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *