Search for content, post, videos

Adevaratul motiv pentru care barbatilor le plac femeile cu forme

Nu este niciun secret ca barbatilor pe plac femeile cu forme, dar motivul pentru care prefera trupuri voluptoase in loc de siluete subtiri este cu totul surprinzator.

 

Femeile voluptoase au fost adorate dintotdeauna, fapt dovedit de picturile marilor artisti ai tuturor timpurilor, pana la melodiile dedicate formelor feminine.

 

Insa adevaratul motiv pentru care barbatii prefera femeile cu forme nu tine nici de arta, nici de preconceptiile societatii, ci de stiinta.

 

Rotunjimile trupului feminin actioneaza ca un drog la barbati. Cand un reprezentant al sexului tare se uita a o femeie cu forme, in creierul lui se activeaza acei centri nervosi responsabil pentru secretia hormonilor placerii. La aceasta concluzie au ajuns oamenii de stiinta d ela Univeristatea Texas din Austin. Practic, cand un barbat priveste o femeie voluptoase se simte mai bine decat daca ar privi una slaba.

 

Preferinta pentru formele curbate ale femeii a fost demonstrata dupa ce un grup de barbati, voluntari la studiu, au vizionat fotografii cu femei, in timp ce li se efectua o analiza imagistica de rezonanta magnetica (RMN). Femeile din fotografii au fost alese special pentru ca urmau sa-si faca diverse operatii estetice pentru pronuntarea sau diminuarea unor zone ale corpului. Dupa operatiile estetice, fie care au diminuat zona taliei, fie ca si-au marit doar sanii, rezultatul a fost acelasi: forme mai curbate. Mai mult, unele femei chiar au pus cateva kilograme dupa interventia chirurgicala.

 

Barbatii alesi voluntari s-au uitat din nou la fotografiile femeilor „retusate” chirurgical, tot in timpul scanarii creierului prin RMN. Oamenii de stiinta au observat ca tuturor barbatilor care se uitau la pozele cu femeile in varianta voluptoasa li s-au activat centri nervosi din creieri responsabili cu placerea.

 

Asadar, fie ca este stiinta, fie ca este pura experienta, un lucru a fost redovedit: barbatii prefera, fara doar si poate, femeie cu forme, in detrimentul celor mai putin voluptoase.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *