Search for content, post, videos

Adevaratele motive pentru care unii barbati raman burlaci

Potrivit ultimelor statistici, atat barbatii cat si femeile aleg un ultima vreme sa se casatoreasca la varste mult mai mature decat o faceau in trecut. Cu toate acestea, majoritatea ajung sa se casatoreasca macar o data in viata desi, sunt unii barbati care aleg sa ramana celibatari, chiar si daca toti cunoscutii lor si-au intemeiat familii. Unora le e frica sa isi piarda independenta dar, cei mai multi aleg sa ramana singuri din motive independente de ei sau de cele care le-ar putea deveni sotii. Sa vedem care sunt cateva dintre cele mai des intalnite astfel de motive.

Asteptarea acelui „10" perfect

Atat femeile cat si barbatii aleg sa ramana celibatari, convinsi intotdeauna ca exista optiuni mai bune si ca inca mai au de cautat persoana perfecta care sa merite nota maxima si cu care sa-si poata intemeia familia. Ei vor gasi intotdeauna defecte si nimeni si nimic nu-i va satisface indiferent cat de potrivit ar fi.

Frica de o casnicie esuata

Multi barbati aleg sa ramana burlaci de frica unei posibile casnicii esuate. Cea mai mare frica a acestor barbati este cea de a se casatori cu persoana nepotrivita, cu precadere cei aflati la maxima maturitate si care au trecut deja printr-o experienta negativa pe care nu vor sa o repete sub nicio forma.

Au alte idealuri pe termen lung si mediu

Barbatii care au inca in palnuri continuarea studiilor sau avansul in cariera, raman de multe ori celibatari pentru o perioada mai lunga. In aceasta situatie si cei care aleg cariera medicala. Barbatii care termina medicina in general, nu isi intemeiaza o familie decat dupa ce si-au terminat complet studiile si au inceput sa lucreze in domeniu.

Considerente financiare

Potrivit unor studii statistice, sunt multi burlaci de peste 40 de ani care considera casatoria ca fiind o investitie financiara proasta. Acestia nu isi doresc impartirea veniturilor si privesc femeile ca fiind mari cheltuitoare si mereu in cautarea profitului. Sfatul specialistilor e sa nu ii lasi niciodata pe barbati sa cheltuie prea mult cu tine, pentru a nu le da impresia gresita ca esti prea costisitoare.

Nu se grabesc, nu isi doresc copii

Ceasul biologic incepe a ticaie in cazul femeilor in jurul varstei de 30 de ani. Barbatii insa, sunt constienti ca pot procrea si mult dupa aceasta varsta deci, nu au niciun motiv sa se grabeasca. Astfel, barbatii incep sa-si faca griji in aceasta privinta abia dupa implinirea varstei de 40 de ani. Chiar si atunci insa, ingrijorarea lor porneste doar de la faptul de a fi incapabili de a fi destul de deschis pentru a crea o legatura cu un copil si nu neaparat de capacitatea sa de a procrea.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *