Search for content, post, videos

Adevaratele motive pentru care femeile mimeaza orgasmul

Ca femeile mimeaza frecvent orgasmul, nu mai este de mult o noutate, insa ca o fac pentru ele insele si nu din nesiguranta sau din dorinta de a-si proteja partenerul, este descoperirea interesanta facuta de un studiu publicat in Journal of Sexual Archives.

Studiul american, intreprins pe 481 de femei active din punct de vedere sexual, cu relatii stabile si cu o varsta medie de 20 de ani, a scos la iveala cateva concluzii interesante legate de motivele pentru care femeile mimeaza adesea orgasmul.

 

In topul raspunsurilor lor, pe primele doua locuri, s-au situat dorinta de a-l face pe partener sa se simta bine (de a-l proteja) si teama sau nesiguranta proprie. Uneori, mimarea orgasmului este o metoda prin care femeile incearca sa-si ascunda propria nesiguranta sexuala. O mai fac si de teama presiunii de a-si tine partenerul langa ele, de a nu fi considerate frigide etc.

Alteori, insa, femeile chestionate au recunoscut ca mimeaza placerea sexuala atunci cand se plictisesc si doresc ca actul sexual sa se termine mai repede. In astfel de cazuri, mimarea orgasmului devine un instrument de manipulare la indemana femeilor.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro 
loading...
<

2 comments

  • […] Mai multe pe : Adevaratele motive pentru care femeile mimeaza orgasmul […]

  • <cite itemprop="author">mihai</cite>

    crezi ca marimea penisului conteaza? . eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul mareste-penisul. info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare… ;”,.’;.,;.,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *