Search for content, post, videos

Adevaratele motive pentru care barbatiilor nu le place preludiul lung si cat ar trebui sa dureze

Potrivit ultimelor studii in materie de sex, se pare ca babratii au motive serioase pentru care nu le place preludiul.  

Aceste motive, sustin cercetatorii, nu au nicio legatura cu faptul ca in marea lor majoritate barbatii nu ar fi romantici si nu le-ar face placere sa aiba parte de un preludiu lung inainte de sex.

Astfel, se pare ca barbatii au o serie de motive destul de clare pentru care nu le place preludiul lung:

1. In primul rand, un preludiu lung, pentru barbati, poate sa ridice riscul unei performante sexuale mai putin „puternice” Astfel, in cazul unui preludiu foarte lung, barbatii se excita mult prea tare, sustin rezultatele unui recent studiu. Astfel, contactul sexual in sine, cred ei, are sanse mult mai mare sa ii faca sa ejaculeze inainte de vreme.

Astfel, majoritatea barbatilor considera ca un preludiu foarte lung ar putea sa-i puna intr-o lumina proasta in fata partenerei lor sexuale, din simplul fapt ca sunt mult prea excitati pentru a performa la „cote maxime” in timpul sexului.

2. Un preludiu prea lung ii face sa observe o serie de imperfectiuni ale femeii si sa le piara cheful de sex. Acesta este rezultatul unui alt studiu recent, care a conchis ca barbatii sunt foarte atenti la detaliile corpului si mai ales la comportamentul parttenerei sexuale in timpul preludiului. Astfel, sansele de a descoperi mici imperfectiuni sau lucruri pe care efectiv nu le agreaza in timpul preludiului, cresc. De aceea, majoritatea barbatilor evita un preludiu lung, pentru a-si mentine dorinta sexuala aprinsa.

3. Nu in ultimul rand, barbatii urasc un preludiu lung din cauza ca li se pare ca momentul actului sexual este mult mai important decat „teatrul” jucat inainte. Mai mult decat atat, considera ca un preludiu exagerat de lung poate reprezenta o pierdere de timp, la modul cel mai serior. Totodata, studii recente arata care e durata optima a unui preludiu, pentru barbati. Astfel, se pare ca barbatii prefera un preludiu care sa dureze maxim 15 minute, minim 3 minute.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *