Search for content, post, videos

Adevaratele diferente dintre dragoste si sex

diferente dragoste sex

Filmele artistice, telenovelele si romanele de dragoste ofera o imagine aproape fantezista a scenelor de dragoste, fara a arata adevaratele diferente dintre dragoste si sex. Din pacate, cand doi oameni fac dragoste, nici nu se aud tunete, pamantul nu se cutremura si nici armasarii albi din preeriile indepartate nu apar la chemarea pasiunii dezlantuite. Si totusi, a face dragoste este grozav.

 

Adevarul despre a face dragoste este ca reprezinta totdeauna o experienta atat de intensa. De faptde cele mai multe ori, singurul element care diferentiaza notiunea de a face dragoste de cea de sex este pur si simplu legata de sentimentele pe care cei doi parteneri le simt unul pentru celalalt. Ce-I drept, pentru cei care cauta magia amorului aceasta idee poate fi dezamagitoare dar nu trebuie scapat din vedere ca, a face dragoste cu adevarat este o experienta care poate oferi cu mult mai mult decat lecturarea oricarui roman de dragoste, oricat de aprins ar fi el.

 

Sex + Dragoste = A face dragoste

 

Este foarte simplu. De fapt, nu sexul face diferenta ci experienta emotionala comuna pe care cei doi parteneri o impart. Mai mult, sexul este marcat de aprecierea profunda pe care fiecare partener o are pentru celalalt. Aceste trairi trec dincolo de nivelul simplelor dorinte carnale. Este o experienta comuna, un mediu sigur in care fiecare poate sa-si exprime sentimentele si sexualitatea fara teama de a fi respins. A face dragoste este un lucru pe care il simti, atunci cand iti dai seama ca nu mai ai nici o inhibitie in fata partenerului tau si poti sa te exprimi liber.

 

Totusi, a face dragoste nu este o notiune intalnita prea des intr-o relatie. Evident, la inceput, dragostea va marca puternic toate relatiile sexuale, totusi, pe masura ce trece timpul, relatia de cuplu isi schimba oarecum obiectivele si se maturizeaza, focusul fiind acum pe construirea unei vieti impreuna si pe traiul de zi cu zi. Asa ca energia consumata la inceput pe nopti romantice in doi, acum este canalizata pe evolutia cuplului in viata, ceea ce nu este un lucru rau in esenta.

 

Bunul si batranul…sex

 

Sexul este o activitate fizica, utila pentru reproducere si pentru o stare de bine. Nu suna prea romantic nu? Ei bine, privind lucrurile obiectiv, nu trebuie sa fii indragostit si nici macar nu trebuie sa iti cunosti partenerul pentru a avea o experienta sexuala extraordinara. Totusi, multi oameni ar putea sa afirme ca le este greu sa se bucure de sex daca nu exista si dragostea.

 

De ce nu conteaza adevaratele diferente dintre dragoste si sex

 

Uneori partenerii nu ajung niciodata sa faca dragoste pe parcursul intregii lor relatii. Asta de obicei indica o problema in relatia lor. Totusi, asta nu inseamna ca majoritatea experientelor sexuale de cuplu vor avea incarcatura emotionala. De fapt, in realitate, foarte putine chiar au.

 

Adevarul este ca sentimentele intense de la inceputul relatiei pur si simplu nu pot fi sustinute pe parcursul ei. A construi o viata in doi nu este deloc un lucru usor, iar pana la urma iubirea pentru partener se va transforma in iubirea pentru viata de cuplu. In plus, in orice relatie, daca iubirea si romantismul vor ramane principalele obiective, celelalte domenii (cariera, educatie, copii, ertc) vor avea de suferit.

 

Asta nu inseamna ca intr-un cuplu dragostea dispare de tot, departe de adevar aceasta afirmatie. Pur si simplu, intr-o relatie sanatoasa, dragostea nu mai joaca acelasi rol ca la inceputul relatiei. Desi un cuplu, cei doi sunt doua persoane diferite. Fiecare are telurile si responsabilitatile lui precum si unele comune pe care le imparte cu partenerul sau iar dragostea trece pe locul doi la un momentdat.

 

Sexul in sine este bun. Placerile fizice oferite reciproc de cei doi parteneri vor imbunatati viata de cuplusi vor ajuta la descarcarea energiei negative.

 

Puteti citi si urmatorul articol : Pozitii sexuale in functie de zodie.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *