Search for content, post, videos

Adevar nespus despre sex: poate fi un penis prea mare pentru un vagin

Orice femeie cu experienta sexuala stie ca marimea conteaza. Totusi, experientele sexuale au aratat ca sunt situatii in care nu neaparat un penis mic ridica probleme, ci tocmai un penis mare care cauzeaza o stare de disconfort vaginal.

 

Principiul de baza in materie de marime este urmatorul: orice vagin, lubrifiat si excitat in mod corespunzator, poate „primi” orice marime de penis. De regula, femeile trecute de 20 de ani care au la activ mai mult de 2 parteneri sexuali se pot acomoda cu organe sexual masculine de marimi diferite. Totusi, se intampla uneori ca o femeie sa simt ca penisul partenerului ei este prea mare pentru vaginul ei. In astfel de cazuri, trebuie, inainte de toate, inainte de a decreta ca „el este prea mare”, sa-si evalueze propria stare de excitare si de lubrifiere.

 

Lipsa preludiului, asa lipsa unei excitari puternice si a unei lubrifieri pe masura poate cauza disconfort in timpul actului sexual si poate genera senzatia ca penisul partenerului este „prea mare” pentru vagin.

 

Totodata, pe masura ce o femeie inainteaza in varsta, toate schimbarile hormonale prin care trece pot favoriza disconfortul in timpul actului sexual. Cu atat mai mult in cazul femeilor trecute de varsta de 40 de ani la care lubrifierea naturala nu mai este la fel de eficienta. In astfel de situatii, folosirea unui lubrifiant este esentiala.

 

Insa, dincolo de situatiile medicale care pot favoriza aparitia disconfortului, exista doua motive mari si late pentru care o femeie poate simti ca penisul partenerului este „prea mare” pentru vaginul ei.

 

In primul rand, nu este suficient de excitata. Daca o femeie nu se simte excitata, implicit lubrifierea naturala a vaginului este minima sau chiar inexistenta, asadar penisul va intra cu dificultate in vagin si va genera disconfort, chiar durere.

 

Al doilea motiv poate tine de anumite medicamente pe care le ia femeia. Sunt tratamente care deshidrateaza vaginul, iar acest lucru deseori nu ti-l spune nici macar medicul care ti-l prescrie. Spre exemplu, principalele medicamente care deshidrateaza vaginul sunt chiar pilulele contraceptive. Acestea scad capacitatea de lubrifiere a vaginului. Totodata, si antihistaminicele, folosite adesea la tratarea alergiilor, au acelasi efect secundar nedorit asupra vaginului.

 

In rest, atata timp cat exista excitare si lubrifiere (naturala sau artificiala, prin folosirea unui lubrifiant), un vagin ar trebuie sa fie capabil sa primeasca orice marime de penis.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">mihai</cite>

    crezi ca marimea penisului conteaza?. eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul mareste-penisul. info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare… ;;”’.,.;;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *