Search for content, post, videos

Adela Popescu, un nou motiv de bucurie suprema! A facut totul public in urma cu putin timp

Adela Popescu este, fara doar si poate, una dintre cele mai frumoase vedete de la noi si traieste cele mai frumoase momente. Se pregateste sa devina mamica pentru a doua oara, iar dupa ce a aniversat trei ani de la nunta, acum aceasta are un nou motiv de bucurie.

Adela Popescu si-a sarbatorit tatal, iar cu aceasta ocazie a facut public un mesaj emotionant.

„Tati, noi te iubim mult, asa sa stii! ❤️ La multi ani! #69”, a scris Adela Popescu, in dreptul fotografiei, acum cand acesta a implinit 69 de ani.

„La multi, multi ani! Sa va bucurati de tot ce aveti, copii, nepoti, sotie, prieteni! Multa sanatate!, La multi ani cu multa sanatate si fericire, La multi ani ! Sa te bucuri de ei cat sunt in viata! Adela, esti o persoana speciala pentru familia ta! ???, La multi ani!! Sa fiti sanatos, sa va bucurati de nepoti si stra-stranepoti!’ au fost cateva dintre comentarii.

Zilele trecute, Adela Popescu si Radu Valcan au implinit trei ani de la nunta.

Adela Popescu si Radu Valcan au petrecut cea mai frumoasa vacanta in Grecia.

„Am sarbatorit, fara sa stim, culegand struguri, pregatind gratarul, atingandu-mi burtica pentru a-l simti pe „flatiolul” ce e foarte energic, mergand la alimentara din sat dupa pufuleti, bere si lamai. Pentru ca mai pe seara, la apus, sa plecam la plimbare pe dealurile pe care am copilarit. Am sarbatorit, fara sa stim, intampinand cireada de vaci si capre ce veneau spre casa, band apa din ciutura, mancand mere din copacii de pe ulita, culegand porumbi de fiert. Ne-am si imbratisat,ne-am si pupat pana ni s-a facut foame si am coborat dealul cu gandul la gratarul ce ne astepta acasa incins. Am ciocnit si un pahar de bere fara alcool eu, un vin de nova ei, am mancat clatite cu gem si am aprins beculetele in curte. Am sarbatorit ,fara sa stim, trei ani de la casatorie, inconjurati de un sentiment de bine” a scris vedeta, pe blogul ei personal”, a continuat ea.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *