Search for content, post, videos

A stat 12 ani fara sa faca sex! Ce s-a intamplat cu ea cand a ajuns in pat cu un barbat, dupa perioada de abstinenta

Sophie Fontanel a decis pe cand avea 27 de ani sa nu mai faca sex. Femeia a luat decizia cand era plecata intr-o excursie la munte, singura, fara prietenul ei cu care avea o relatie de mai bine de 5 ani.

„Credeam ca sunt fericită cu el, dar cand am ramas singura, am fost si mai fericita. Eram mult mai bine singura decat cu un prieten”, a povestit Sophie Fontanel pentru „The Cut”.

„La început, n-am spus nimănui nimic. Dar când primele întrebări au fost adresate, i-am mărturisit prietenului meu adevărul. Reacţiile au fost urâte. Toată lumea încerca să-mi găsească alt prieten. Le spuneam că nu sunt interesată de sex şi toţi credeau că sunt o fraieră. Trebuie să spui că sexul este foarte important, altfel devii un animal ciudat în ochii lor”, povesteşte ea.

Sophie s-a mai indragostit in cei 12 ani in care nu a avut o relatie serioasa cu vreun barbat, insa sustine ca desi a simtit fiorii iubiri de doua ori, nu a fost sa fie.

 

„M-am îndrăgostit de două ori în aceşti ani. Dar, bineînţeles, era vorba de relaţii imposibile. Unul era căsătorit, iar celălalt era homosexual. Mi-am zis că o să mă reîntorc la sex atunci când o să merite”, a mai povestit Sophie.

Dupa 12 ani de abstinenta, Sophie a decis a gasit o persoana de care s-a simtit atrasa sexual si a povestit ca sexul dupa o perioada lunga de abstinenta este fabulos.

„Dacă faci dragoste şi eşti dezamăgit, nu mai face. Recuperează-ţi libertatea. Sexul nu devine mai bun cu timpul, ci depinde doar de cât de mult vrei să-l faci. După ce aştepţi foarte mult timp să te întorci la activitatea sexuală, totul este incredibil, pentru că orice gest pare nou”, spune ea.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *