Search for content, post, videos

A spus ca vrea doar sex, dar nu mai scapi de ea! Ce sa faci ca sa te lase in pace

Exista un anumit tip de femei de care majoritatea barbatilor se feresc cu vehementa din cauza felului in care se comporta dupa prima partida de sex.

Este vorba despre acele femei care dau impresia ca sunt disponibile, degajate, relaxate si care dau de inteles ca sunt in cautarea unei escapade sexuale fara consecinte, ca mai apoi sa devina de-a dreptul agasante. 

Acest tip de femeie reuseste de cele mai multe ori sa atraga barbatii in capcana din cauza ca par sa fie atat de libere in gandire incat sa accepte partide de sex fara niciun fel de obligatie. 

Adevarul este insa altul: acest tip de femeie foloseste un astfel de comportament doar pentru a fi sigura ca odata ce-si baga victima in pat o „acapareaza” atat de tare incat dupa aceea va avea toate argumentele sa ceara o a doua, a treia si a patra intalnire de acest fel. Totul culmineaza cu manifestarea unui comportament de-a dreptul sufocant de care cei mai multi barbati incearca sa fuga. 

Aceste femei isi aleg barbatii pe care sa-i traga intr-o astfel de plasa mai ales din randul celor casatoriti sau care au relatii stabile.

Se manifesta astfel din cauza deceptiilor pe care le-au avut in dragoste si totodata din cauza nevoii permanente de a se simti iubite si apreciate. Asa ca ofera ce au mai la indemana si mai sigur, respectiv o partida de sex dumnezeiesc, care la inceput pare usor de obtinut dar care dupa aceea se dovedeste a fi o alegere proasta pentru barbat. 

Asa ca, pentru a evita astfel de situatii, exista o serie de reguli pentru barbatii care nu vor sa piarda o astfel de partida de sex dar nici sa nu se lege la cap cu o astfel de femeie. 

1. Nu ii lua numarul de telefon. Oricat de mult ar incerca sa ti-l ofere, inventeaza scuze pentru a nu-l accepta. Cel mai usor este insa sa-l notezi, sa il repeti (daca cere sa-i dai apel spune ca nu ai credtit) iar apoi sa-l stergi efectiv din telefon. 

2. Nu-i spune numele de familie. Daca ii spui numele de familie, va reusi cu sigurantasa te gaseasca. 

3. Nu spune adevarul in privinta locului tau de munca pentru ca s-ar putea sa te caute acolo. 

4. Recunoaste ca ai o relatie stabila dar da de inteles ca vrei o partida de sex cu ea. 

5. Fa-i avansuri directe pentru a o starni si mai tare si pentru a o face sa nu se mai gandeasca ce fel sa te agate. 

6. Nu merge la tine acasa cu ea pentru partida respectiva de sex. 

7. Nu ii da add pe Facebook dar asigura-te ca aduni destule detalii despre locul unde munceste si zona din oras unde se alfa locul de munca. Nu de alta, dar nu ai vrea sa dai nas in nas cu ea dupa aceea. 

8. Nu da detalii despre copilaria ta si nu incerca sa iesi in evidenta cu povesti pe care le stiu cei apropiati tie. 

9. Asigura-te ca o faci sa ramana lata dupa ce a facut sex cu tine dar foloseste prezervativul. Nu ai vrea sa ramana insarcinata INTENTIONAT cu tine. 

10. Cel mai important, nu o mai cauta a doua oara pentru o alta partida de sex. 

Daca respecti aceste 10 reguli simple, femeia sufocanta care vrea sa se bage in viata ta va ramane doar cu o amintire a ceea ce s-a intamplat iar tu vei fi avut parte de o partida de sex clandestin pe cinste. 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *