Search for content, post, videos

A fost stabilita oficial dimensiunea medie a penisului, la nivel mondial

Potrivit unor investigatii care s-au desfasurat la nivel mondial si care au fost bazate pe statistici elaborate, dimensiunea medie a unui penis este intre 9 si 9,5 centimetri îin stare flască si intre 12,8 si 14 centimetri in erectie.

Studiul a fost realizat de catre cercetatorii de la Academia Nationala de Chirurgie din Franta si a avut ca scop descurajarea barbatilor de a se supune unor intevrentii chirurgicale menite sa mareasca penisul, multe dintre acestea fiind cauzele unor afectiuni grave de prostata sau cauzand direct cancer.

5 alimente care-ti cresc apetitul sexual

“Sentimentul că nu ai un penis suficient de mare poate fi o sursa de anxietate şi de suferinţă psihologică pentru un bărbat. În plus operatiile de mărire a penisului implică riscul unor complicatii, în special in ceea ce priveste erectia”, a declarat unul dintre profesorii care a efectuat studiul.

In mod surprinzator, studiul contrazice rezultatele obtinute din cercetari anterioare, potrivit carora germanii ar fi cei mai bine dotati barbati din europa. Francezii sustin astfel ca ei stau cel mai bine la mărimea penisului. Aceştia au o dimensiune medie de 15,48 de centimetri in erectie.

Alimente care stimuleaza apetitul sexual

Mituri distruse despre marimea penisului si punctul G

 

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">mihai</cite>

    “mai mare ,mai bine” potrivit noilor studii kinsey, marimea medie a penisului este de 6.78 inch ( 17,2 cm) si grosimea medie a penisului este de 4,84 inch ( 12,3 cm).de cate ori auzim in jur intrebarea: conteaza marimea penisului?barbatii spun una femeile alta bineinteles ca da, conteaza! atunci cand baietii sunt obsedati cu masuratori comparatii, iar fetele se grabesc sa intrebe doar „cat de mare o are? cred ca conteaza eu unul marturisesc ca am testat exercitiile de pe mareste-penisul. info si am avut rezultate rapid .orice am spune sau am face marimea conteaza chiar daca unele femei nu recunosc public acest aspect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *