Search for content, post, videos

A fost descoperita arma secreta a seductiei care chiar functioneaza!

Cercetatorii in domeniul psihologiei au descoperit cea mai simpla tehnica de flirt care chiar da rezultate: este vorba de vocea ta, pe care o poti „ajusta” in asa fel incat sa devii mai atragatoare!

Chiar daca in cazul barbatilor nu pare sa functioneze, rezultatele pentru vocea feminina au fost excelente. Afla cum potiseduce barbatul dorit cu vocea ta, fara a te folosi de alte artificii.

Cercetarile in domeniu confirma: vocea te poate face mai sexy

Cercetatorii de la Albright College, SUA, au efectuat un studiu pe un esantion format din 40 de studenti, dintre care jumatate erau femei. Participantii au fost pusi sa-si modifice vocea pentru a parea mai dominanti, mai increzatori sau mai inteligenti, in timp ce alti 40 de studenti au fost nevoiti sa ii asculte si sa le dea note in functie de atractivitatea lor, de la 1 la 7.

In ceea ce priveste vocea barbatilor, schimbarile nu au fost majore, insa in cazul femeilor, notele au crescut de la 3,45 la 4,29 in urma modificarii timbrului vocal pentru a suna mai atragator.

Importanta vocii in flirt

Cercetatorii sustin ca abilitatea oamenilor de a-si modifica vocea este un rezultat al evolutiei. De aceea esti capabil/a sa recunosti diferentele dintre vocile mai multor persoane. In principiu, vocea poate dezvalui informatii legate de factorii biologici care dicteaza predispozitia cuiva de a fi o pereche buna. Din acest punct de vedere, vocea este la fel de importanta ca forma corpului sau varsta, iar asta explica de ce tinzi sa fii mai atras/a de anumite persoane.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro ( http://goo.gl/hg19kD  )
loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *