Search for content, post, videos

A dat-o uitarii pe Angelina Jolie! Cine este iubita lui Brad Pitt

Au trecut doar cateva luni de cand Angelina Jolie si Brad Pitt au anuntat ca s-au despartit, iar acum, dupa ce in presa s-a vehiculat ca actorul ar fi revenit la prima sa sotie, Jennifer Aniston, adevarul este altul.

Potrivit Daily Mail, Brad Pitt ar avea o relatie cu nimeni alta decat Neri Oxman, un celebru si foarte apreciat artist-arhitect si profesor de design, in varsta de 42 de ani.

Relatia lor ar dura de aproape o jumatate de an de zile si, in ciuda faptului ca Neri nu face parte din lumea mondena, ea este recunoscuta la nivel international, fiind foarte apreciata in domeniul sau. Se pare ca cei doi s-au cunoscut cu peste un an in urma, prin intermediul un proiect arhitectural MIT.

Daca surse din anturajul celor doi au declarat ca Brad Pitt si Neri Oxman ”s-au indragostit pentru ca au aceeasi pasiune pentru arhitectura, design si arta”, alti apropiati ai cuplului sustin ca ”sunt precauti si deocamdata ii leaga o prietenie profesionala”, insa celebrul actor ”este fascinat” de frumoasa arhitecta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Angelina Jolie si Brad Pitt, care au fost impreuna 12 ani si au reprezentat cel mai glorios cuplu al Hollywood-ului, s-au despartit in luna septembrie a anului trecut. Actrita a cerut divortul „pentru binele familiei“, solicitand si custodia celor sase copii, trei adoptati – Maddox (16 ani), Pax (14 ani) si Zahara (12 ani) – si trei biologici – Shiloh (11 ani) si gemenii Vivienne si Knox (9 ani).

De asemenea, conform biografului cuplului niciunul nu a incercat sa-si refaca viata amoroasa in timpul in care au fost despartiti, in ciuda numeroaselor zvonuri ce l-au vizat pe Pitt.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *