Search for content, post, videos

9 semne ca inca mai tine la fosta iubita

Esti indragostita pana peste cap de noul tau prieten si este perfectiunea intruchipata in ochii tai, dar exista o singura problema – ai o banuiala ca inca nu a trecut peste relatia cu fosta. Uneori te intrebi daca nu cumva e doar imaginatia ta, dar alteori descoperi niste motive care sa te puna pe ganduri. Observa cu atentie comportamentul lui si daca iubitul prezinta urmatoarele „simptome”, este clar ca inca mai are sentimente pentru fosta.

1. Vorbeste mereu despre ea

Este mai mult decat evident! Daca iubitul tau vorbeste mult despre fosta, atunci este clar ca inca mai are sentimente pentru ea. Chiar daca nu o pune in cea mai buna lumina, tot este un semn ca inca mai este prezenta in gandul lui.

2. Te compara cu ea

Daca noul tau prieten te compara cu fosta, nu este un semn bun. La inceput, poti sa treci peste fara probleme, dar dupa o perioada devine iritant sa-l auzi mereu vorbind despre ea – ca sa nu mai mentionam ca nu e corect fata de tine. Ia-l ca pe un avertisment ca inca nu a trecut peste si incearca sa scapi.

3. Inca se mai vede cu ea

Prietenul tau insista sa pastreze legatura cu ea si sa se vada in continuare – frecvent. Incerci sa tolerezi ideea intrucat nu vrei sa devii genul de prietena care sa impuna reguli nejustificate si restrictii care sa-l sufoce, dar daca il lasi sa te calce in picioare in felul acesta, iti faci tie un deserviciu. Discutati problema asta, sustine-ti opinia, iar daca vezi ca el devine defensiv si nu cedeaza, atunci inca nu si-a rezolvat problema cu fosta.

4. O suna zi de zi

Nu este chiar atat de grav ca situatia de la punctul 3, dar de obicei se va ajunge si acolo. Plus de asta, ce ar putea sa-si spuna ore intregi la telefon? Explica-i ca te deranjeaza si ia atitudine pana nu se ajunge la mai mult.

5. Te striga din greseala pe numele ei

Asta nu e niciodata un semn bun, dar nu trebuie sa te panichezi daca relatia voastra de abia a inceput de cateva zile, iar relatia lui cu fosta s-a incheiat recent. DAR, daca se intampla mai des si el nu-si cere cele mai sincere scuze, nu-l lasa sa se „fofileze” asa de usor.

6. Pastreaza mici lucruri de la fosta

Pe masura ce relatia a devenit mai serioasa, incepi sa ai acces la casa si lucrurile lui. Intr-o zi descoperi mici „suveniruri” din relatia cu fosta, iar cand il intrebi despre asta, el raspunde ca sunt lucruri cu valoare sentimentala. Daca totusi prietenul tau este genul sentimental si nu a comis niciuna din greselile de mai sus/de mai jos, nu este cazul sa te panichezi.

7. Asculta melodii deprimante, de despartire.

Prietenul tau asculta numai melodii care iti induc depresie sau tristete. Este un semn subtil ca inca este nostalgic dupa fosta relatie sau ca este pur si simplu deprimat ca s-a terminat. Poate chiar l-ai surprins intr-o zi ascultand melodia lor pe repeat. Asta chiar nu-i un semn bun.

8. Te duce in locuri care-i amintesc de ea

Daca credeai ca locul ala de secret din parc, langa copacul cu o inima crestat pe el este locul vostru special, mai gandeste-te. Intreaba-l de ce te duce mereu in acele locatii sau cum le-a descoperit. Daca ii place sa revina cu tine unde are amintiri cu fosta, inseamna ca inca mai suspina dupa ea.

9. Nu-i place ideea ca ea are pe altcineva

Prietenul tau te anunta ca fosta lui prietena si-a facut un nou iubit si se vede pe fata lui ca este nemultumit de situatie. Ei bine, si el are o relatie noua – cu tine – asa ca nu are motive sa fie suparat. Aminteste-i detaliul asta important, dar de asemenea ia aminte ca el inca nu a trecut peste fosta.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *