Search for content, post, videos

9 secrete ale barbatilor pe care ar dori sa le stie si femeile

Partenerul tau a fost crescut ca un barbat traditional, care indura stoic si nu-si exprima sentimentele? Ei bine, si acesti duri au secrete pe care ar dori sa le stie si femeia iubita!

 

1. Barbatii spun “te iubesc” prin gesturi

Mai ales in stadiile incipiente ale relatiei, care desi se arata a fi puternica, pasionala si sincera, barbatii isi exprima greu sentimentele de iubire. Insa doar pentru ca nu rostesc cuvintele magice ori de cate ori ar vrea femeile, nu inseamna ca nu-si manifesta iubirea. Ei o fac prin gesturi, de la cafeaua pe care o fac ei dimineata si cu mirosul careia te trezesc la diverse reparatii pe care le fac in casa, chit sa se pricep sau nu. Fiecare gest mic spune, de fapt, multe pentru barbatii traditionali care ar dori ca si partenerele sa le vada adevarata importanta si, implicit, implicarea lor in relatie.

 

2. Barbatii isi iau angajamentele in serios

Multe femei se plang de faptul ca iubiti sau fostii parteneri nu s-au implicat cu adevarat in relatie. Ei bine, daca nu au facut-o, inseamna ca acestia nu au iubit cu adevarat. Pana una alta, poti sa imputi cuiva faptul ca nu iubeste? In schimb, barbatul care se daruiesc cu adevarat partenerei, chiar daca nu se exprima mereu verbal, isi ia in serios angajamentul facut, mai ales in ceea ce priveste decizia de a se insura. Poate ajung mai greu in fata altarului pentru a spune “da”, dar – odata rostit cuvantul – ei sunt absolut siguri ca aceea este femeia alaturi de care vor sa imbatraneasca. Un studiu citat de WebMD arata ca 90% din barbatii casatoriti, daca ar putea sa se insoare din nou, ar alege aceeasi sotie.

 

3. Barbatii stiu sa asculte

Doar pentru ca raspund laconic cu un “da” sau cu un “mai vedem” nu inseamna ca nu si-au ascultat partenerele. In realitate, barbatii sunt buni ascultatori, chiar daca feedbackul lasa de dorit. Din acest motiv isi amintesc unele lucruri de care femeile uita.

 

4. Activitatile in doi intaresc relatia

Daca o femeie considera ca trei zile petrecute in pat alaturi de un barbat pot duce la intarirea relatiei, aceeasi situatie nu se aplica si in cazul lor. Barbatii, vorbind prin gesturi, se leaga mai usor de femeile care le impartasesc pasiunile sau, cel putin, sunt dispuse sa le incerce, chiar daca nu se dau in vant dupa ele. Asadar, daca el iti spune sa vii la un meci de fotbal pe care il joaca cu colegii de la munca, nu refuza. Chit ca nu te omori dupa activitate, nu te costa nimic sa-i zambesti de pe marginea terenului si sa il lauzi la final (desi poate nu te pricepi la driblinguri).

 

5. Barbatii au nevoie de timp pentru ei insisi

Se intampla adesea ca femeia sa acapareze tot timpul liber al partenerului, pe motiv ca nu are, pur si simplu, suficiente momente de petrecut alaturi de el. Chiar daca programul de munca va tine la distanta mai toata ziua, asta nu inseamna ca fiecare moment liber ar trebui petrecut impreuna. Orice barbat are nevoie de timp pentru el insusi in care sa faca ce-i taie capul, fara sa dea socoteala, fara sa fie privit prin usa intredeschisa. Poate are un hobby, poate vrea sa joace un joc pe calculator (oricat de infantil ar parea), poate vrea sa se plimbe de unul singur printr-un magazin mare cu articole sport, poate vrea sa-si repare cine stie ce! Indicat este sa i se acorde momentele libere dupa care tanjeste. Pe de alta parte, este clar ca nici femeile nu pot face de toate mereu in prezenta barbatului. Asadar, si ele ar trebui sa profite de momentele petrecute departe de el, chiar daca e vorba doar de a alege o alta camera din casa, pentru a se ocupa de “treburile” lor, de la a citi o carte la a scoate cu penseta firele de par crescute sub piele in zona inghinala.

 

6. Barbatii nu se prinde de subtilitati

Daca o femei comunica mult prin expresia fetei sau prin replici subtile, nu trebuie sa aiba pretentia ca barbatul de langa ea sa inteleaga fiecare subinteles. Pana un alta, nu sunt clarvazatori si le lipseste capacitatea de a citi printre randuri. Totodata, cei care totusi reusesc sa perceapa mesajele subtile, s-ar putea sa le interpreteze gresit. Cel mai indicat este ca femeia sa spuna clar ce are pe suflet si la ce se gandeste, nu sa trimita semnale pierdute, de altfel, in neant.

 

7. Barbatii reactioneaza bine la aprecieri

Si ce daca nu a reparat dusul asa cum trebuie sau ca mai degraba a aruncat hainele scoase din masina de spalat decat sa le intinda cum trebuie? Apreciati fiecare initiativa a barbatului, chiar daca rezultatul final lasa de dorit. Nu ii scoateti ochii ca nu a facut treaba pana la capat pentru ca, mai apoi, nici ca o sa mai abia initiativa sa o faca. Nu a spalat cum trebuie vasele desi el s-a oferit, nu-i spuneti asta pentru ca le veti spala pana moartea (sau altceva) va va desparti. Confirmarea ca barbatii reactioneaza aprecierilor femeii vine si dintr-un studiu care arata ca tatii sunt mai implicati in casa si in cresterea copilului atunci cand mamele/sotiile le apreciaza si le lauda eforturile.

 

8. Barbatii nu au mereu chef de sex

Spre surpriza multor femei, sunt momente in care barbatii chiar nu au chef de sex. La fel ca partenerele lor, si barbatii sunt stresati la locul de munca, au multe responsabilitati pe numeroase planuri, fapte ce pot duce la scaderea apetitului sexual. Cand se intampla asta, lasa-i putin timp pentru el insusi si apoi fii deschisa si discutati despre ce-l macina. Cel mai important, insa, este sa nu te simti jignita daca te refuza intr-o seara cand tu ai chef de sex. E firesc. Este si el om, nu o masinarie de sex!

 

9. Barbatilor le place sa-si satisfaca sexual partenerele

Desi pot parea foarte implicati in propria placere in timpul sexului, barbatilor chiar le pasa de placerea partenerelor. Sunt numeroase cazuri in care barbatul refuza sa ejaculeze pana ce partenera nu are orgasm si nu este satisfacuta. Asadar, placerea femeii este importanta pentru barbat, dar ca sa stie exact ce trebuie sa faca este indicat sa i se spuna, sa fie cumva directionat. Doar pentru ca are o experienta sexuala vasta, sa zicem, nu inseamna ca stie cum sa satisfaca orice femeie, cu atat mai mult cu cat preferintele difera adesea de la femeie la femeie.

loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *