Search for content, post, videos

9 motiv pentru care femeile in forma au o viata sexuala mai buna

Femeile cu o greutate corporala normala si un trup tonifiat sunt mai implinite din punct de vedere sexual. Nu doar ca au performante mai bune intre asternuturi, dar se bucura de si mai multa placere sexuala decat femeile care sunt fie prea slabe, fie au kilograme in plus.

 

Exista o stransa legatura intre un trup sanatos si tonifiat si o viata sexuala implinita! Sexul si exercitiile fizice se completeaza perfect atat din perspectiva rezistentei, cat si la nivel psihic si emotional.

 

O mai buna concentrare

 

Multor femei li se intampla ca partenerii sa le sarute pe gat si ele sa se gandeasca la ce mai au de facut in casa sau la serviciu. Insa femeilor care au siluete tonifiate li se intampla mai rar. De ce? Pentru ca exercitiile fizice ajuta la crearea unui echilibru stabil intre trup si minte, permitand o mai buna concentrare asupra activitatii curente. Nu degeaba se punea atata pret in antichitate in expresia „Minte sanatoasa in corp sanatos” („Mens sana in corpore sano”).

 

Excitare sporita

 

Femeile care fac exercitii fizice in mod regula se excita mai repede si ajung mai repede la orgasm. Mai mult, orgasmul acestora este mai intens decat al femeilor care nu sunt in forma, care fie au mai putine kilograme decat ar trebui (in concordanta cu inaltimea), fie au exces de kilograme.

 

Plamani mai puternici

 

Femeile cu trupuri tonifiate au plamanii mai puternici si isi pot controla mai bine respiratia in timpul efortului fizic, fie acesta simplu antrenament de intretinere, fie sex. Mai mult, isi pot coordona respiratia cu cea a partenerilor, aceasta tehnica sporind sincronizarea in timpul sexului si intensificand placerea de ambele parti.

 

Apetit sexual crescut

 

Intr-o singura sesiune de exercitii fizice, creste secretia de testosteron, dar si de hormoni care ajuta la cresterea masei musculare si la sporirea libidoului.

 

Rezistenta sporita

 

Majoritatea femeilor ajunge la orgasm dupa 12 minute de sex. Femeile care nu sunt in forma obosesc, adesea, inainte sa treaca de cele 12 minute de sex, motiv pentru care le este si mai dificil (uneori imposibil) sa atinga orgasmul. Cu cat rezistenta musculara este mai mare, cu atat sanse la orgasm cresc tocmai pentru ca femeia are mai mult timp sa-si creasca tensiunea sexuala pana la rabufnire.

 

Se simt mai bine in propria piele

 

In timpul sexului conteaza, bineinteles, si siguranta de sine, iar aceasta este data si de imaginea fiecareia asupra propriului corp. Femeile care nu se simt in forma, care sunt nemultumite fizic de ele se simt mai atragatoare si manifesta mai multa senzualitate intre asternuturi decat cele care isi feresc anumite zone ale corpului de ochii partenerilor.

 

Stare de spirit general buna

 

Exercitiile fizice favorizeaza productia de endorfine, hormoni ai starii de bine. Iar acestia influenteaza semnificativ cheful de sex. Cu cat starea de spirit este mai buna, cu atat apetitul sexual este mai crescut. Pana una alta, toate femeile stiu cum o zi proasta le poate ruina orice pofta de a se antrena intre asternuturi.

 

Mai putine inhibitii

 

Femeile in forma sunt mai deschise la a experimenta pozitii noi sau tehnici noi in timpul partidelor de sex, tocmai pentru ca au mai multa siguranta pe sine si, implicit, mult mai putine inhibitii decat femeile care nu se simt bine in propria piele.

 

Sensibilitate sporita

 

Tesutul din care este format clitorisul contine aproximativ 8.000 de terminatii nervoase care se extind in zona pelviana, inclusiv pe peretii vaginului. Exercitiile fizice pun sangele si muschii in miscare, motiv pentru care intregul corp este mai bine vascularizat, asadar „mai viu” si mai receptiv la stimuli exteriori cum sunt mangaierile din timpul sexului.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Brindusa Cosma</cite>

    Esential este,sa ai langa tine,Barbatul care-ti Place,care te Pasioneaza….Sexul ..nu e un Sport…e Dorinta de a fi ,langa cel care-ti Place !…nu e vorba aici,Stric despre ..Partenerul tau de viata…fiindca nu toate femeile ,au asa ceva…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *