Search for content, post, videos

9 mituri despre sex pe care sa le uiti

Iata cateva dintre miturile provenite din trecut care, insa, iti pot afecta viata sexuala. 

  1. Virginitatea este un lucru important

Este virginitatea un concept sau ceva fizic? Daca discutam cel de-al doilea caz, atunci orice „iti poate lua” virginitatea, inclusiv un tampon sau un salt in piscina. De asemenea, nimic nu-ti „rupe” himenul intrucat aceasta membrana micuta nu acopera in totalitate intrarea vaginului.

Daca vorbim despre un concept, atunci ce se intelege prin „pierderea” virginitatii? Dictionarul iti va spune ceva de genul: iti pierzi virginitatea cand practici pentru prima data un act sexual (penetrare).

Daca insa sexul este o umbrela pentru diversi termeni, vei ramane virgina si daca practici masturbarea mutuala, sex anal sau oral?

  1. Sexul facut prima oara este dureros

Orice penerare doare indiferent daca esti pregatita si te astepti la ce este mai rau. Corpul tau nu reactioneaza, vaginul nu reactioneaza, in multe cazuri lubrifierea vaginala lipseste si orice frecare este dureroasa. Insa nu trebuie sa doara.

Nu inseamna ca nu va fi ciudat si inconfortabil, insa nu trebuie, in mod automat, sa te doara. Nu trebuie ca prima experienta penetranta sa fie una dureroasa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *