Search for content, post, videos

8 tipuri de barbati care refuza relatiile serioase

Multi dintre barbati au probleme ce vizeaza angajamentul in relatia de cuplu, dar sunt anumite tipuri de barbati care, pur si simplu, refuza relatiile serioase ce implica exclusivitate si chiar viata in doi.

 

Narcisistul – il recunosti usor: vorbeste aproape tot timpul despre el, despre jobul lui, despre iesirile lui, despre masina lui si arata mai bine decat media masculina. Narcisistul refuza un angajament in relatie pentru ca este deja angajat fata de el insusi.

 

Baiatul mamei – se spune ca barbatii sunt doar niste copii mari, dar chiar si asa poti avea relatii de lunga durata, chiar fericite, cu o parte din ei. Insa exista si acei barbati care si la 35 de ani nu inceteaza sa fie “baiatul mamei”. Este imatur, mama lui il invarteste pe degete, iar lui chiar ii convine. Pentru o relatie serioasa, este totusi nevoie de o anumita doza de maturitate, iar “baiatul mamei” duce lipsa.

 

Barbatul care nu a realizat destul – este genul de om care este intr-o goana continua dupa realizari, dupa indeplinirea tuturor obiectivelor si care, pur si simplu, nu se poate opri din goana in fiecare seara, macar doua ore, ca sa le petreaca cu iubita lui. Acest barbat are mereu obiective pe care trebuie sa le indeplineasca si spune ca, odata ce le va indeplini, se va stabili. Dar este ca si cum ar goni intr-un tunel si, pentru “a se aseza” cu o femeie, trebuie mai intai sa ajunga la luminita de la capatul tunelului. Singura problema este ca tunelul nu sfarseste.

 

Baiatul sarac – un barbat care pune mare pret pe bani, tocmai pentru ca nu ii are, nu-si va lua un angajament fata de nicio femeie pentru ca este de parere ca nu ii poate oferi ce are nevoie. De ce? Pentru ca o relatie presupune intalniri, cadouri si, eventual, chiar si un inel. Acest gen de barbat nu se la aseza la casa lui pana nu va considera ca are suficienti bani incat sa se intretina pe el, sa aiba grija de femeia lui si de toate poftele ei. Bunele intentii nu sunt de blamat, dar multi dintre acesti barbati s-ar putea sa fie nevoiti sa astepte mult si bine dupa siguranta materiala la care viseaza. O femeie, insa, nu ar trebui sa astepte.

 

Masculul feroce – in categoria aceasta intra barbatii care sunt obsedati de sport, siguri pe ei, care-si asuma orice fel de risc mai putin unul care ar putea sa-i afecteze independenta lui. De regula, masculul feroce este genul de barbat care chiar arata exceptional de bine si stie sa farmece o femeie, dar nu sunt buni de relatie. Cand un barbat poate sa agate orice-i pofteste inima (sau altceva), de ce s-ar rezuma la una singura? Cel putin asta este mentalitate pe care o are masculul feroce.

 

Ahitatul dupa sex – desi in dictionarul limbii romane nu exista varianta masculina a cuvantului “nimfomana”, acesta referindu-se doar la femei, in viata reala exista acei barbati care isi asuma un angajament fata de o femeie doar pentru a avea parte de sex cat mai des. Ahtiatul dupa sexul este cel care este excitat tot timpul si vrea sa faca sex tot timpul, insa se intampla prea des ca partenera lui sa nu faca faca apetitului sexual. Daca nu face fata, barbatul ahtiat dupa sex isi va cauta alta partenera.

 

Workaholicul – barbatul care sta constant peste program si-si ia laptopul si actele dupa el si in concediu este prea preocupat de propria munca incat sa mai aiba timp de o femeie , daramite de o relatie serioasa.

 

Ranitul in dragoste – se spune ca atunci cand te arzi cu ciorba sufli si in iaurt, iar barbatul ranit in dragoste cunoaste bine aceasta vorba pentru ca o pune in aplicare cu sfintenie. Acest tip de barbat a jurat ca nu se va mai implica in nicio relatie pentru ca a suferit prea mult de pe urma “Fostei”. In opinia ranitului in dragoste, daca nu se deschide sufleteste fata de o alta femeie, nu va mai suferi pe viitor.  

loading...
<

1 comment

 • <cite itemprop="author">Proiect Proiect</cite>

  Cautam colaboratori pentru publicare anunturi.
  Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati.
  Cerinte:
  – calculator
  – conexiune internet

  – cunostinte minime PC

  – seriozitate
  – atentie la detalii

  – rabdare

  – perseverenta

  – nu este necesara experienta.
  Instruire gratuita oferita prin lectii transmise prin mail.
  Veti trece mai intai prin instruire, apoi, daca doriti veti incepe sa lucrati.
  Program part-time. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
  Se incheie contract legal de munca.
  Pentru informatii trimiteti textul „INFO” la adresa de mail: proiect10@yahoo.com
  Oferim si solicitam seriozitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *