Search for content, post, videos

8 semne care dovedesc ca nu a uitat-o pe fosta iubita

Unul dintre “cosmarurile relationale” ale femeilor este, de regula, fosta iubita a actualului partener.

Se intampla chiar des ca si cele mai sigure pe ele femei sa se simte amenintate de fosta si sa se intrebe daca “el”, actualul iubit, a trecut peste veche relatie.

 

Doar pentru ca totul se intampla la nivel emotional nu inseamna ca nu exista si semne care pot dovedi sau infirma faptul ca el nu a uitat-o pe fosta iubita.

 

1. O aduce deseori in discutie. Nu exista intalnire in care el sa nu spuna cel putin o data ceva despre ea sau care sa aiba legatura cu ea? E un semn clar ca nu a uitat-o. Nu conteaza daca o vorbeste de rau sau daca manifesta nostalgie dupa vremurile bune, tot ce conteaza este ca nu trec doua ore de stat impreuna fara sa apara si ea “prin preajma”, chiar daca prezenta ei se rezuma la: “Uite, localul asta are cea mai buna cafea. Am aflat de el de fosta.”

 

2. Nu vorbeste niciodata despre fosta. Exista si reversul medaliei: acela de a nu discuta niciodata despre fosta prietena. Nici acesta nu este un semn bun. Invariabil, fostii parteneri apar, la un moment dat in discutie. Nu trebuie sa fie vesnic prezenti, dar unele detalii sunt bine de stiut pentru a-ti putea da seama daca acel inceput de relatie se va concretiza in ceva mai mult. Cand el nu povesteste nici de ea, ba mai mult, evita subiectul si chiar pune interdictie pe el, ceva nu este in regula. Fie se simte vinovat ca se gandeste la ea, fie se chinuieste sa o uite. Cel care a reusit sa o uite pe fosta este capabil sa vorbeasca detasat cu actuala prietena despre cea de dinaintea ei.

 

3. O vezi peste tot in calculatorul lui. Nu poti sa-ti verifici e-mailul pentru ca brusc vezi un folder ratacit pe desktop cu numele ei. Sau, mai rau, actualul prieten inca are poze cu ea pe Facebook, chiar in momente pline de tandrete, ca sa nu mai spunem ca pot fi vazute de toata lumea. Acesta este un semn ca nu se poate detasa de ea si ca, sub o forma sau alta, inca incearca sa o pastreze in viata lui.

 

4. Se intalneste prea des cu fosta. Nu este nimic rau in a tine legatura cu fostul sau fosta, dar daca nu trece zi fara o conversatie sau o saptamana fara o intrevedere inseamna ca partenerul actual continua sa investeasca mai mult in fosta relatie decat in cea prezenta.

 

 

5. Amitirile sunt in continuare la vedere. Nicio femeie cu capul pe umeri nu va avea pretentia de la noul iubit sa arunce tot ce tine de fosta din casa lui, dar nu este nici acceptabil sa-i faci prietenului o vizita si sa gasesti fotografii cu celalata pe birou, in baie sau cine stie de decoratiuni de care, evident, tu nu ai voie sa te atingi.

 

6. Una calda, una rece. Un semn destul de evident ca nu a trecut peste relatia cu fosta se materializeaza prin schimbarile bruste de comportament fata de actuala prietena. Ba este numai miere, ba total lipsit de chef. Acest semn dovedeste ca inca sufera dupa ea si se chinuieste sa o uite.

 

7. S-a cuplat foarte repede. Nici nu s-a incheiat vechea relatie ca deja este omniprezent la tine acasa? Sau iti cauta prezenta in fel si chip? Chiar daca astfel de manifestari flateaza aproape orice femei, barbatul care cauta cu disperare prezenta unei femei desi nu a trecut nicio saptamana de la despartire este genul de barbat speriat de singuratate. Iata de ce lipsa fostei trebuie inlocuita cu prezenta actualei.

 

8. Intuitia. Dincolo de toate semnele care pot fi indicate exact, mai este si intuitia fiecarei femei. Daca te simti inconfortabil cu rolul pe care inca il mai joaca fosta in viata iubitului tau, se prea poate sa fie ceva necurat la mijloc. Poate surprinzi cateva momente in care el doar pare ca se uita in gol, dar tu simti ca se gandeste cu suspin la trecut. Poate ai sugerat sa plecat doua zile din oras intr-un anumit loc si el a refuzat cu indarjire, tu dandu-ti seama ca acel loc in leaga de fosta. Poate exista o cana in bucataria lui din care nu are nimeni voie sa bea. Cea mai buna metoda este punerea cartilor pe masa, dar cu diplomatie si calm, pentru a stabili daca a trecut sau nu peste vechea relatie si daca a reusit sau nu sa o uite pe fosta.  

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *