Search for content, post, videos

8 semne ca nu-ti satisfaci sotia

Spunem despre femei ca sunt adevarate mistere si ca nici un barbat nu se poate lauda ca le-a descifrat vreodata cu adevarat.

Este adevarat ca unora le place sa se laude ca stiu totul despre femei, insa intr-un final se dovedeste ca nici macar propriile nevaste n-au stiut sa le citeasca de vreme ce casnicia s-a incheiat cu un divort. Iar daca nu stii cat mai multe despre femei, respectiv sotii, cum poti afla daca relatia voastra o satisface sau isi cauta alinarea in afara mediului conjugal?

Un lucru este totusi sigur atunci cand vorbim despre femei: acestea trimit anumite semnale, e adevarat subtile, pe care nu toti barbatii stiu sa le descifreze. Cei care inteleg semnalul reusesc sa-si salveze casnicia, ceilalti raman singuri.

Iata 8 semne care va ajuta sa aflati mai multe despre femei si care va spun ca sotia nu se simte satisfacuta din puct de vedere sexual.

Despre femei – semnul #1: Sotia ta utilizeaza excesiv cardul de credit

Unele femei folosesc shopping-ul pentru a umple golul din viata sexuala. Analizeaza cu atentie costul creditelor. Daca acestea cresc de la o zi la alta precum Fat Frumos, este clar ca trebuie sa schimbi ceva.

Despre femei – semnul #2: Excesul de greutate

In cazul in care nevoile sexuale ale unei femei nu sunt implinite, va incerca sa-si potoleasca foamea de sex mancand excesiv.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *