Search for content, post, videos

8 semne ca iubitul tau va fi un tata exceptional

Intr-o relatie serioasa, cu perspective de viitor, femeile incearca sa-si imagineze cu va fi iubitul lor in ipostaza de tata.

Exista cateva indicii dupa care orice femeie sa poate ghida pentru a afla daca partenerul are calitatile necesara pentru a fi un tata exceptional.

Este intuitiv

Auzi adesea „Arati obosita. E timpul sa te bagi in pat. Lasa ca strang eu pe aici” iar aproape de fiecare data are dreptate? Inseamna ca partenerul tau are o intuitie puternica si reuseste sa-si dea seama de starea ta inainte ca tu sa o exprimi in cuvinte. O intuitie puternica este o calitate care se indica faptul ca partenerul va putea anticipa unele dorinte, nevoi sau probleme pe care le va copilul lui, ajutandu-l din timp si chiar prevenind un posibil pericol.

Este afectuos

Iti mangaie mana fara vreun motiv anume? Se joaca si pupa cainele sau pisica? Acestea sunt gesturi care arata ca partenerul este o fire afectuoasa, avand o capacitate crescuta de a crea si mentine legaturile emotionale, aspect crucial in relatia parinte-copil.

Stie sa gestioneze situatiile stresante

Se inchide in sine cand este nervos sau, dimpotriva, rabufneste cu tipete si injuraturi aruncate in dreapta si in stanga, fara a tinti o persoana din preajma lui? Nu prea este in regula. Desi nimic nu se compara cu iubirea pentru propriul copil, micutii sunt stresanti, fara doar si poate. Iar daca nu poate gestiona situatiile stresante din prezent care poate tin de munca, poate tin de bani sau poate tin de familie, atunci inseamna ca va fi suprasolicitant sa creasca un copil. Cu cat un barbat reactioneaza mai bine in fata stresului, reusind sa-l aplaneze fara a cauza „daune colaterale”, cu atat el este mai in masura sa faca fata unui copil.

Isi imparte mancarea

La propriu – un barbat care este suficient de generos sa-si imparta mancarea cu cineva din apropierea lui, poate partenera, poate un coleg de serviciu, este capabil sa impartaseasca mult mai multe, iar capacitatea de a darui este, la randul ei, esentiala in cresterea unui copil.

Nu se teme sa spuna ce simte

E nevoie de curaj ca un barbat sa arate in cuvinte ceea ce simte. Un partener care nu se sfieste sa-si dezvaluie sentimentele, sa vorbeasca despre viitor este un om care-si ia in serios propria viata, dar si pe cea a celor din jurul lui, asumandu-si responabilitati fara a se simti surmenati emotional si psihic.

Face treaba in casa

Orice femeie isi doreste un barbat care sa ajute la treburile casei, iar un astfel de partener este mai mult decat necesar atunci cand apare un copil in locuinta, pentru ca, pana una alta, mama nu va putea sa mearga la supermarket sa faca cumparaturi in timp ce trebuie sa-l alapteze pe cel mic.

Face compromisuri

Un barbat care este dispus sa renunte la o iesire in oras cu baietii pentru ca iubita lui simte nevoia sa stea cu el acasa sau pentru ca se simta rau arata ca, inainte de orice relatie de-a sa, este mai importanta relatia de cuplu. Mai mult, un barbat dispus sa faca compromisuri sa dovada de flexibilitate si de deschidere.

Te poti baza pe el

Indiferent ce spune ca face, nu va dezamagi decat in cazurile in care ceva nu a depins de el. Un barbat ca nu se dezice de cuvantul sau, care atunci cand promite sau, pur si simplu, spune ca va face ceva si chiar o face este un om de incredere, iar de astfel de caracter este nevoie intr-o casa in care creste un copil.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *