Search for content, post, videos

8 secrete pe care partenera ta nu ti le spune

O ai alaturi la bine si la greu si evident ca aveti incredere unul in celalalt. Insa fiecare dintre noi are tainele sale bine ascunse pe care uneori este benefic sa le mentinem acolo, bine zavorate.

Te intrebi vreodata ce e de fapt in mintea ei? Iata ce secrete iti poate ascunde partenera de viata, asa cum releva un studiu realizat pe un esantion de cateva sute de femei, conform menshealth.com.

1.     Inaintea ta, s-a culcat cu mai multi barbati decat ti-a spus

Una din trei femei nu spun numarul adevarat. Este motiv de ingrijorare cand crezi ca poate avea boli cu transmitere sexuala. Dar ar trebui sa iti tii gura in privinta acestui subiect sensibil. Femeile vor ca trecutul lor sa ramana in trecut, daca acum atentia ei iti este dedicata tie. Daca vrei tu neaparat sa stii, ar trebui intai sa o faci sa se simta confortabil sa vorbeasca despre povesti din trecut. Arata-i ca o iubesti oricum si adevarul este binevenit; daca simte ca vei fi dezamagit si dai importanta mare acestui lucru, probabil ca nu vei mai afla numarul real.

2.     Te-a inselat

Ai motive de ingrijorare daca programul ei e cam schimbator, sau iti cere mai mult timp pentru ea, sau nu mai vrea sa fie atragatoare pentru tine si nu mai flirteaza cu tine. „Femeile tind sa insele atunci cand parasesc relatia din punct de vedere emotional. Vor sa intareasca sentimentul ca sunt gata sa incheie relatia si sa isi continue viata” spune sexologul Ian Kerner. Chiar daca ea devine mai distanta nu inseamna neaparat ca te inseala, deci nu o acuza degeaba pentru ca vei repara cu greu greseala. Mai bine spune-i ca esti ingrijorat ca petreceti mai putin timp impreuna si v-ati indepartat si continua sa ii faci cunoscute nemultumirile tale pentru a le discuta si imbunatati.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *